• PRO TV
  • Oana Ciocan, postare cu subînțeles despre Jador, în urmă cu o lună! Ce videoclip a distribuit pe rețelele de socializare: „Așa dormim noi...”

Oana Ciocan, postare cu subînțeles despre Jador, în urmă cu o lună! Ce videoclip a distribuit pe rețelele de socializare: „Așa dormim noi...”

Oana Ciocan, postare cu subînțeles despre Jador, în urmă cu o lună! Ce videoclip a distribuit pe rețelele de socializare: „Așa dormim noi...”

Nu mai este niciun secret că Oana Ciocan și Jador formează un cuplu! Cei doi, deși au fost discreți cu privire la viața lor sentimentală, și-au recunoscut relația în cadrul competiției Survivor All Stars.

Gallery

​Survivor All Stars este show-ul care aduce surprize de proporții, atunci când te aștepți mai puțin! În ediția difuzată marți, 5 martie 2024, Daniel Pavel a făcut un anunț: două concurente noi se alătură aventurii din Jungla Dominicană. Este vorba despre Ana Maria Pal (concurentă a sezonului difuzat în 2020) și Oana Ciocan (semifinalista sezonului difuzat în 2021). 

Oana Ciocan a avut un șoc în momentul în care s-a alăturat concurenților. Aceasta se aștepta să îl găsească pe traseu pe Jador, însă lucrurile au stat cu totul diferit. Artistul a fost descalificat din concurs cu doar o zi înainte ca Oana să se alăture concursului. În momentul în care a aflat acest aspect, concurenta a izbucnit în lacrimi:

„Deși nu ar trebui să fie scuză, efectiv nu am putut să mă concentrez pentru că aveam alte așteptări. Aveam alte așteptări de întâmpinare.. Faptul că Ionuț (Jador) nu a fost aici, m-a destabilizat total. Cu toate astea, eu știu că el își dorește să lupt. O să fie totul bine!”, a spus ea plângând.

Ce a postat Oana Ciocan pe rețelele de socializare, înainte de a intra în concurs

Oana Ciocan și Jador au fost extrem de discreți cu privire la relația lor. Cu toate acestea, Războinica a mai postat ocazional diverse imagini și videoclipuri în care se vorbea despre cupluri, fanii înțelegând abia acum că făcea referire la artist.

De exemplu, în urmă cu patru săptămâni, Oana a distribuit pe InstaStory un videoclip în care era prezentată o animație, cu doi îndrăgostiți care dorm împreună. Alături de video, aceasta a scris și un mesaj:

„Așa dormim noi în cuplu”, a scris Oana Ciocan.

​Acum, după ce relația ei cu Jador a fost făcută publică, fanii au înțeles că Războinica se referea la modul în care ea și Jador își petrec nopțile împreună.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni