• PRO TV
  • Nu se aștepta nimeni să apară așa pe covorul roșu! Ținuta în care a defilat Kristen Stewart la premiera filmului Love Lies Bleeding: „Ce o fi fost în capul ei?”

Nu se aștepta nimeni să apară așa pe covorul roșu! Ținuta în care a defilat Kristen Stewart la premiera filmului Love Lies Bleeding: „Ce o fi fost în capul ei?”

Nu se aștepta nimeni să apară așa pe covorul roșu! Ținuta în care a defilat Kristen Stewart la premiera filmului Love Lies Bleeding: „Ce o fi fost în capul ei?”

Kristen Stewart a bifat recent cea mai îndrăzneață apariție din cariera sa! Fosta vampiriță din „Twilight” se află în plină campanie de promovare a peliculei „Love Lies Bleeding”.

Filmul a avut premiera la Los Angeles, iar actrița în vârstă de 33 de ani și-a făcut apariția la eveniment într-o ținută mult prea îndrăzneață. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai jos)

Gallery

Kristen Stewart a fost în centrul atenției după ce și-a etalat silueta într-un body extrem de decupat.

Starul hollywoodian a pășit plină de încredere pe covorul roșu purtând doar un body, dresuri negre, pantofi cu toc și cu sacou. La un moment dat, actrița a renunțat la sacou și s-a lăsat fotografiată doar în body-ul care abia îi acoperea zonele intime.

Imaginile cu Kristen s-au viralizat rapid și pe rețelele de socializare, iar fanii s-au împărțit în două tabere. Unii care au lăudat-o pe Kristen pentru ținuta îndrăzneață și pentru felul în care arată și alții care i-au transmis că de data aceasta a mers mult prea departe.

„Cum să apari în halul ăsta?”, „Ea este superbă, dar ținuta este ridicolă!”, „Ce o fi fost în capul ei?”, „Wow… ce a pus pe ea arată oribil!”, au scris unii utilizatori de social media.

Printre vedetele care au participat la evenimentul care a avut loc în Beverly Hills se numără și Jena Malone, Katy O'Brian, Anna Baryshnikov, Rose Glass, Thora Birch, Jackson Rathbone și Catherine Hardwicke.

Scris și regizat de Rose Glass, filmul o prezintă pe Kristen în rolul lui Lou, un manager de sală de sport retras, captivat de ambițioasa culturistă Jackie (interpretată de Katy O'Brian). La un moment dat, povestea lor de dragoste pasională ia o turnură întunecată.

„Este un film violent”, a declarat Glass în timpul Festivalului de Film de la Sundance, potrivit Variety.

Actrița a apărut recent într-un pictorial îndrăzneț pentru Rolling Stone

Protagonista din „Love Lies Bleeding” a pozat în lenjerie intimă pentru bărbați și geacă de piele pentru coperta revistei Rolling Stone. Stewart, care a devenit faimoasă în franciza „Twilight” , a recunoscut că este gay în timpul monologului ei „Saturday Night Live” în 2017 .

„Dacă am trecut prin întreaga serie „Twilight” fără să fac vreodată o copertă Rolling Stone, este pentru că băieții erau pe atunci sex-simboluri”, a spus ea. „Acum, vreau să fac cel mai gay lucru pe care l-ai văzut vreodată în viața ta”, a menționat actrița în interviu. 

În prezent, Stewart este logodită cu Dylan Meyer. 

Fotografii: Getty Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni