• PRO TV
  • Nadia Comăneci, prima reacție după ce a aflat că TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep: „Era și timpul!”

Nadia Comăneci, prima reacție după ce a aflat că TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep: „Era și timpul!”

Nadia Comăneci, prima reacție după ce a aflat că TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep: „Era și timpul!”

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a dat verdictul în cazul Simonei Halep! Celebrei jucătoare de tenis i-a fost redusă suspendarea de la patru ani, la nouă luni, iar fosta gimnastă Nadia Comăneci i-a transmis un mesaj!

Gallery

​Pe data de 5 martie 2024, Tribunalul de la Lausanne a anunțat că suspendarea dată Simonei Halep de către ITIA a fost redusă de la patru ani, la doar nouă luni, astfel că fostul lider mondial poate reveni în circuit, dar nu mai devreme de luna aprilie.

Vestea nu a bucurat-o doar pe Simona Halep, ci și pe cei care au susținut-o în tot parcursul său de până acum, iar printre aceștia se numără și Nadia Comăneci. Fosta mare gimnastă i-a transmis un mesaj încurajator pe Facebook:

"Era și timpul! Simona Halep va reveni pe terenul de tenis după ce suspendarea de patru ani a fost redusă. Abia aștept să o revăd pe teren", a scris Nadia Comăneci pe Facebook.

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu roxadustat, după un meci din primul tur la US Open, iar pe data de 12 septembrie 2023 Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului a anunţat că un tribunal independent a suspendat-o pentru o perioadă de patru ani.

"TAS admite apelul depus de Simona Halep şi reduce perioada de ineligibilitate a acesteia de la patru ani la nouă luni. Comisia TAS a stabilit în unanimitate că perioada de ineligibilitate de patru ani impusă de ITF Independent Tribunal trebuie redusă la o perioadă de ineligibilitate de nouă (9) luni începând cu 7 octombrie 2022, perioadă care a expirat la 6 iulie 2023.

Întrucât această perioadă a expirat înainte ca procedurile de apel să fie chiar depuse la TAS, Comisia TAS a considerat că este oportun să emită dispozitivul hotărârii arbitrale Hotărâre arbitrală cât mai curând posibil, împreună cu un comunicat de presă cuprinzător", se arată într-un comunicat oficial TAS.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni