• PRO TV
  • What's UP s-a căsătorit în mare secret! Care este motivul pentru care artistul și-a anunțat invitații cu doar o seară înainte de eveniment: „Credeau că-i iau la mișto"

What's UP s-a căsătorit în mare secret! Care este motivul pentru care artistul și-a anunțat invitații cu doar o seară înainte de eveniment: „Credeau că-i iau la mișto"

What's UP s-a căsătorit în mare secret! Care este motivul pentru care artistul și-a anunțat invitații cu doar o seară înainte de eveniment: „Credeau că-i iau la mișto

What's UP s-a căsătorit în mare secret cu aleasa inimii sale. Artistul le-a dat de veste invitaților cu o seară înainte de marele eveniment.

Gallery

Spontaneitate îl descrie perfect pe celebrul cântăreț What's UP, care s-a căsătorit în mare secret cu partenera lui. În 2019, Marius Ivancea și soția lui de la acea vreme, Simina, și-au spus „adio”, după nouă ani de relație. Artistul a mai bifat și o logodnă în 2020, dar acum, solistul s-a căsătorit în mare secret.

De ce What's UP și-a anunțat invitații că se căsătorește cu o seară înainte de eveniment

What's UP și Micky, aleasa inimii lui, s-au căsătorit. Marele eveniment din viața lor a fost organizat în cea mai mare discreție, inclusiv invitații au aflat de eveniment cu doar o seară înainte.

„Acum vreo doi ani și jumătate, pe 23 septembrie 2021 a apărut în viața mea, a apărut soția mea care mi-a dat viața peste cap și m-a făcut să îmi doresc ziua de mâine mai mult decât îmi doream înainte. Ea este bucuria mea, pentru ea fac tot ce fac”, a declarat cântărețul, potrivit spynews.ro.

Marius Ivancea a explicat de ce nu și-a anunțat invitații din timp în legătură cu cel mai important eveniment din viața lui, acesta a precizat că nu a vrut să le dea de veste din timp pentru că nu a vurt dar de nuntă și pentru că și-a dorit să vadă cine va fi necondiționat alături de el în ziua cea mare. Mai mult, totul fusese plănuit de el și Micky cu un an și jumătate înainte.

„Cel mai trist lucru la nunta noastră a fost că am plănuit nunta timp de un an și jumătate, iar mesajul către oameni a fost trimis cu o zi înainte de eveniment. Toți credeau că îi iau la mișto, ca și cum este ultimul om pe care îl invit. Eu le-am spus tuturor că i-am invitat cu o seară înainte pentru că nu vreau dar la nuntă și îmi doresc să fie alături de mine oameni care au timp și își doresc să fie în viața mea. Motiv pentru care la nunta mea au venit oameni care au avut timp și care ne-au iubit. A fost o nuntă restrânsă, nu ascunsă. Mi-am dorit să fie despre mine și prietenii mei”, a mai spus What’s UP.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni