• PRO TV
  • Cătălin Botezatu a vrut să își ia viața, în închisoare. Celebrul designer nu a mai putut suporta chinurile pe care le îndura din cauza unei nedreptăți: „Unele momente de slăbiciune”

Cătălin Botezatu a vrut să își ia viața, în închisoare. Celebrul designer nu a mai putut suporta chinurile pe care le îndura din cauza unei nedreptăți: „Unele momente de slăbiciune”

Cătălin Botezatu a vrut să își ia viața, în închisoare. Celebrul designer nu a mai putut suporta chinurile pe care le îndura din cauza unei nedreptăți: „Unele momente de slăbiciune”

În urmă cu mai mult timp, Cătălin Botezatu a făcut pușcărie, timp de un an. Acesta a fost victima unui complet, iar situația a fost atât de grea de suportat pentru el, încât, a vrut să își ia viața.

Gallery

Cătălin Botezatu fusese acuzat de infracțiuni economice, însă, era văzut ca fiind un deținut periculos. Tocmai din acest motiv, a ajuns în carceră, iar ceea ce a trăit acolo l-a făcut să decidă să își ia viața.  

Cătălin Botezatu a vrut să se sinucidă, în închisoare

Perioada petrecută în spatele gratiilor a fost una dintre cele mai grele din viața lui. Acesta a mărturisit nu doar că a fost victima unui complot, dar și că un alt deținut a încercat să îl omoare, ajungând chiar el să își dorească să nu mai fie.

Creatorul de modă a vrut să își ia zilele cu ajutorul mai multor pastile, dar a fost salvat de un coleg de celulă, în ultimul moment.

„Am avut momente de slăbiciune, în care am vrut să mă sinucid (…) Am ajuns și în carceră, în lanțuri cu apă, dezbrăcat. Tot de atunci, nu pot să dorm fără pastile de somn. Am strâns, timp de o săptămână, toate pastilele de somn și, într-o noapte, am vrut să le iau pe toate.

Un hoț, din Constanța, a văzut ce făceam și, în seara în care am vrut să fac asta, a luat pastilele și le-a aruncat. Când să le iau, nu le-am mai găsit (…) A fost ca un înger trimis, așa, de Dumnezeu. E bizar să îți salveze viața un hoț”, a mărturisit Cătălin Botezatu, în cadrul unei emisiuni online.

Cătălin Botezatu urma să fie asasinat

Cătălin Botezatu a mai fost, o dată, la un pas de moarte. Creatorul de modă a povestit că a fost nevoit să semneze niște acte, pentru a nu fi omorât, doar că, ulterior, a aflat că decizia de a nu mai fi fusese luată deja.

„Am plecat din țară, pentru că mi s-a transmit să plec din țară, pentru că chiar se hotărâse să fiu anihilat (…) Am stat sechestrați timp de o săptămână. Eram slabi, nemâncați (…) După ce semnam toate actele, pentru că de aia trebuia să stăm acolo…”, a mai povestit Cătălin Botezatu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni