• PRO TV
  • EXCLUSIV Imagini din casa renovata a lui Pepe si de la petrecerea burlacilor! Vezi ce cadouri a primit Pepe! VIDEO

EXCLUSIV Imagini din casa renovata a lui Pepe si de la petrecerea burlacilor! Vezi ce cadouri a primit Pepe! VIDEO

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">EXCLUSIV</span> Imagini din casa renovata a lui Pepe si de la petrecerea burlacilor! Vezi ce cadouri a primit Pepe! VIDEO

Pepe si-a inaugurat apartamentul renovat chiar in ziua in care si-a castigat si pe hartie libertatea, 16 iunie, zi in care Oana Zavoranu a implinit 38 de ani. “Happy Hour” a transmis LIVE din apartamentul lui Pepe, unde a avut loc si o petrecere-surpriza a burlacilor pusa la cale de Catalin Maruta.

Pepe si-a deschis usa apartamentului proaspat renovat, in urma vandalizarii lui de Oana cand s-a mutat, si a invitat inautru echipa de la “Happy Hour”.

Pentru inceput, Catalin Maruta i-a daruit din partea emisiunii o sonerie cu mp3 pe care era inregistrata vocea Oanei si o agenda, a urmat apoi o canapea happylica, pentru ca tot a stat Pepe pe happylica din platoul emisiunii de atatea ori, iar la final a venit si un cadou pufos - un pisic pe nume Party, care are si pagina de Facebook Party Oficial.

Pepe si-a decorat toata casa in alb si negru si nu a apucat inca sa doarma in apartamentul renovat.

Prezentandu-si apartamentul, incapere cu incapere, Pepe a mai vorbit si despre alte evenimente, care urmeaza sa aiba loc. “Daca de ziua Oanei am inaugurat casa, cred ca de ziua mea, pe 20 iulie, o sa ii invit pe fanii mei la o super petrecere. Albumul este gata, contine 12 piese”.

Prima surpriza pe care i-a facut-o lui Pepe echipa Happy a fost sa ii aduca o menajera - blonda, sexy, pusa pe fapte mari -, Claudia, care pentru inceput s-a oferit sa ii faca “un ceai de menta, ca tot era Oana dementa”, gluma care l-a cam speriat pe Pepe, care ar fi preferat un ceai de dude.

A doua surpriza a fost dubla - pe usa apartamentului au intrat Oana Roman si Jean de la Craiova. Oana a mai fost in apartamentul lui Pepe cu multi ani in urma, cand l-a cumparat, insa dupa ce s-a insurat cu Oana n-a mai calcat pe acolo. Acum, Oana i-a adus cadou lui Pepe, despre care spune ca este “cel mai adevarat prieten, talentat, stapan pe el si un om extraordinar, o tablita pe care erau scrise cu creta cele cinci legi ale burlacului.

Jean de la Craiova
i-a adus lui Pepe o papusa gonflabila - “buna ca nu vorbeste” - bruneta, bretonata si tatuata, apoi i-a cantat impreuna cu un grup de lautari un cantec de burlacie si de casa nou.
 

In final, Cocuta, coregrafa de la “Dansez pentru tine”, plus doua dansatoare, imbricate toate trei in tinute de cameriste sexy i-au dansat lasciv lui Pepe.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni