• PRO TV
  • Valentin Luca, finalist „Românii au talent”, prezent la nunta celui mai bogat om din India. Barmanul a făcut un show total în fața miliardarilor planetei: „Am trimis chiar două sticle”

Valentin Luca, finalist „Românii au talent”, prezent la nunta celui mai bogat om din India. Barmanul a făcut un show total în fața miliardarilor planetei: „Am trimis chiar două sticle”

Valentin Luca, finalist „Românii au talent”, prezent la nunta celui mai bogat om din India. Barmanul a făcut un show total în fața miliardarilor planetei: „Am trimis chiar două sticle”

Valentin Luca, unul dintre foștii finaliști de la „Românii au talent”, a fost singurul român prezent la petrecerea dată de cel mai bogat om din India, pentru a anunța nunta fiului său, moștenitorul unui imperiu de miliarde.

Gallery

Valentin Luca, finalist al primului sezon „Românii au talent”, s-a ocupat de băuturile invitaților aleși pe sprânceană, printre care s-au numărat: Bill Gates, Hillary Clinton,  Ivanka Trump și Mark Zuckerberg.

Valentin Luca, singurul român prezent la petrecerea celui mai bogat om din India

Talentul i-a oferit lui Valentin Luca oportunitatea de a sta alături de cei mai bogați și mai influenți oamenii ai planetei, în cadrul petrecerii la care a cântat Rihanna, după opt de ani de când a luat o pauză muzicală.

Socrul mare, a cărui avere depășește 100 de miliarde de dolari, și-a dorit ca invitații lui să se simtă foarte bine, motiv pentru care, a ales cel mai bun personal. Valentin Luca a preparat cele mai delicioase băuturi și a făcut un adevărat spectacol în fața celor mai bogați oameni de pe mapamond.

Valentin Luca s-a pregătit intens pentru marea petrecere și a ales 100 de feluri de cocktail-uri. „Am trimis chiar două sticle de șampanie la masa lui Mark Zuckerberg. Nici el și nici Bill Gates nu au venit la bar.

Aveau foarte multă gardă de corp. Asta înseamnă destul de mult la un eveniment atât de friendly (n.r. prietenos). Cred că au destul de mulți dușmani acești oameni”, a povestit Valentin Luca.

Valentin Luca i-a pregătit o băutură celebrului David Blaine

Valentin Luca nu doar că a pregătit băuturile, dar a coordonat și o echipă de 14 barmani veniți din mai multe țări, precum: Spania, America și Argentina.

„La bar, a venit David Blaine și i-am pregătit o băutură. Rihanna, nici vorbă, ea avea o încăpere întreagă, special făcută pentru ea.

Iulia Vântur nu a fost, m-am uitat după ea, am zis că, poate, o văd pe acolo, dar nu a fost nici în a doua zi, nici în a treia zi”, a mai povestit finalistul „Românii au talent”.

Conforma cestuia, petrecerea care anunță nunta a costat 200 de milioane de euro, doar onorariul Rihannei fiind de 9 milioane de euro.

 

Sursa foto: Instagram, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni