• PRO TV
  • Imaginea care a făcut istorie la Premiile Oscar: 2 milioane de distribuiri în doar două ore. Ellen Degeneres a făcut furori cu acest selfie

Imaginea care a făcut istorie la Premiile Oscar: 2 milioane de distribuiri în doar două ore. Ellen Degeneres a făcut furori cu acest selfie

Imaginea care a făcut istorie la Premiile Oscar: 2 milioane de distribuiri în doar două ore. Ellen Degeneres a făcut furori  cu acest selfie

A trecut un deceniu de când Ellen Degeneres a făcut istorie cu un selfie postat pe rețelele de socializare în timpul Premiilor Oscar din 2014.

Imaginea, în care apar într-un singur cadru celebrități precum Meryl Streep, Bradley Cooper, Brad Pitt, Jennifer Lawrence, Lupita Nyong'o, Angelina Jolie, Channing Tatum și alții, a făcut furori la acea vreme, fiind distribuită de 2 milioane de persoane în decurs de două ore.

La momentul respectiv, Ellen Degeneres încă prezenta emisiunea The Ellen Degeneres show. Brad Pitt și Angelina Jolie abia se căsătoriseră în cadrul unei ceremonii intime la castelul lor din Franța. Între timp însă cei doi au divorțat, Ellen Degeneres si-a oprit emisiunea, iar Jennifer Lawrence a devenit mama.

Dar pentru ceilalți participanți nu s-au schimbat prea multe, Bradley Cooper continuând să obțină mai multe nominalizări la Oscar.

În 2024 a obținut trei nominalizări pentru Maestro - un film pe care l-a produs, regizat și în care a jucat.

Actorul și regizorul nu este singura vedetă din iconicul instantaneu care a continuat să rămână în lumina reflectoarelor la Oscar, Jennifer Lawrence obținând o nominalizare pentru Joy în 2015.

Utilizatorii de pe internet și-au amintit și ei cu nostalgie de acest moment și nu le-a venit să creadă că au trecut 10 ani de atunci.

'Timpul zboară! Parcă a fost ieri când a făcut furori pe internet. Cu adevărat un moment istoric al Hollywood-ului!'.

'Una dintre cele mai mari zile de pe Twitter! A devenit viral în câteva minute, cel mai apreciat selfie în câteva ore'.

'Îmi amintesc cum această fotografie a spart Twitter, apoi a dispărut în mod misterios', a adăugat un alt internaut.

foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni