• PRO TV
  • Mai ridicol de atât este imposibil! Cole Sprouse, actorul din Riverdale, ridiculizat de fani după această apariție publică

Mai ridicol de atât este imposibil! Cole Sprouse, actorul din Riverdale, ridiculizat de fani după această apariție publică

Mai ridicol de atât este imposibil! Cole Sprouse, actorul din Riverdale, ridiculizat de fani după această apariție publică

Cole Sprouse, actorul din Riverdale, a devenit ținta ironiilor pe internet… și pe bună dreptate. Acesta a purtat o ținută catalogată de fani drept “ridicolă” la prezentarea noii colecții Balenciaga, din cadrul Paris Fashion Week.

Pe lângă faptul că pare împrumutat de la cineva din anii ’70, costumul pare cu 10 numere mai mare decât ar avea nevoie actorul. Sprouse a defilat în fața camerelor foto într-un sacou asolut uriaș, pantaloni foarte largi în carouri, o helancă nude și niște pantofi bizari, în stilul Balenciaga.

Fanii au luat cu asalt platforma X (fostul Twitter) pentru a-și da cu părerea: “Ce stupid!” “Când ai slăbit 10 kile, dar încă ești în dubiu dacă să îți cumperi haine noi!” Cole Sprouse se declară pasionat de modă și este un fan al creațiilor Balenciaga.

Gallery

“Cred că Demna (directorul creativ) de la Balenciaga a realizat ceva distractiv fără să se ia prea tare în serios”, spune actorul.

Deși nu la fel de bizară ca alte dați, noua colecție Balenciaga, prezentată în cadrul Paris Fashion Week, a avut câteva elemente “surpriză”, care au făcut deliciul fanilor. Una dintre atracțiile serii a fost o rochie făcută din sutiene.

Reacțiile fanilor pe pagina de Instagram au fost împărțite: “Iconic!”, “Operă de arta!”, au spus fascinații unii dintre fani. Alții nu au fost atât de impresionați: “Și studenții de la Arte ar fi făcut o colecție mai bună!”

Intră să vezi imaginile de la prezentarea noii colecții Balenciaga pe www.perfecte.ro.

Sursa foto: Getty Images, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni