• PRO TV
  • Soția unui fotbalist român face furori la facultate. Cum merge îmbrăcată la „școală”

Soția unui fotbalist român face furori la facultate. Cum merge îmbrăcată la „școală”

Soția unui fotbalist român face furori la facultate. Cum merge îmbrăcată la „școală”

Soția unui celebru fotbalist de la noi din țară întoarce toate privirile când merge la facultate.

Gallery

Gabi Enache are cu ce se lăuda, soția lui face furori cu fiecare apariție, chiar el a mărturisit că o consideră cea mai frumoasă femeie din România.

Gabi Enache, despre soția lui: „Când Lena iese pe stradă, e deranj mare de tot”

Gabi Enache are o carieră impresionantă în fotbal, acesta a făcut parte din echipe precum Astra, FCSB, Rubin Kazan și Partizan Belgrad, a adunat cinci selecții la naționala României, potrivit playtech.ro.

În podcasul Anamariei Prodan, Gabi Enache a dezvăluit că soția sa este una dintre cele mai frumoase femei din România.

”În unele cazuri, sunt un tip gelos. De la 1 la 10, 5. Când Lena iese pe stradă, e deranj mare de tot. (n.r.- Ești conștient că ai cea mai frumoasă nevastă din lumea fotbalului?) Da, chiar da! E una dintre cele mai frumoase femei din România! Eu, personal, n-am văzut alta (n.r.- mai frumoasă).

Eu nu pot să mă uit cumva la soția colegului meu, încerc să evit. Îi văd că ei se uită (n.r.- la soția lui), atunci mândria mea e peste tavan și gelozia, undeva jos. Am încredere în ea. Ea poate și putea avea orice-și dorea, dar se gândește să fie pe picioarele ei, să muncească”, a dezvăluit Gabi Enache.

Soția lui Gabi Enache face senzație pe holurile facultății

Lena Enache este mama, model, femeie de afaceri, dar și studentă. Blondina a decis să își continue studiile, iar într-o postare publicată pe o rețea de socializare le-a arătat fanilor cum se îmbracă într-o zi obișnuită la facultate.

Aceasta poartă un costum negru, care îi scoate în evidență silueta.

Aparițiile ei în sala de curs nu au cum să nu atragă toate privirile celor din jur: ”Ador să mă îmbrac așa, e ținuta mea de facultate de cele mai multe ori, dar când o pun cu tocuri… Sunt eu 100%”, scris ea, în descrierea imaginii.

”Acum sunt cu mastere, am sesiune. Îmi place să învăț lucruri noi. E mișto să înveți, îmi place să citesc. Îmi place foarte mult beletristica, dar citesc și cărți de dezvoltare personală.

Noi avem o bibliotecă la comun, dar fiecare e cu raftul lui. El are de sport, nutriție și cam atât. El nu înțelege de ce îmi place mie belestristica, dar eu sunt mai romantică, uneori chiar și cu capul în nori.

El e cu picioarele bine înfipte în pământ. După sesiune nu știu dacă mergem în vreo vacanță”, a spus Lena Enache.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni