• PRO TV
  • Laurențiu Reghecampf Junior se mută din România, la doar 15 ani. Motivul pentru care fiul Anamariei Prodan a luat această decizie: „Trebuie să facem un pas”

Laurențiu Reghecampf Junior se mută din România, la doar 15 ani. Motivul pentru care fiul Anamariei Prodan a luat această decizie: „Trebuie să facem un pas”

Laurențiu Reghecampf Junior se mută din România, la doar 15 ani. Motivul pentru care fiul Anamariei Prodan a luat această decizie: „Trebuie să facem un pas”

Laurențiu Reghecampf Junior a luat decizia de a se muta din România, la doar 15 ani. Acesta calcă pe urmele tatălui său și muncește, pentru a-și face o carieră, în lumea fotbalului.

Gallery

Anamaria Prodan este o mamă mândră, deoarece fiul ei și al fostului soț, Laurențiu Reghecampf Junior, devine din ce în ce mai bun în lumea sportului. Adolescentul a luat decizia de a pleca în Germania, unde urmează să perfecționeze talentul pe care l-a moștenit de la tatăl său.

Laurențiu Reghecampf Junior va pleca în Germania

Anul viitor, fiul antrenorului va pleca din România, în Germania, unde va continua să muncească, pentru a deveni din ce în ce mai bun. Anamaria Prodan se bucură foarte mult pentru șansa pe care o are fiul ei, dar și pentru faptul că este atât de determinat.

Deși știe că îi va fi dor de el, Anamaria Prodan este obișnuită cu ideea, deoarece și fiicele sale au plecat de acasă la aceeași vârstă.

„Mă antrenez, lucrez. Oricum, mă mult la anul. Anul viitor, mă mut în Germania, să joc fotbal. La vârsta mea, la 15 ani, s-au mutat Sarah și Rebeca. Trebuie să facem un pas, este un sacrificiu, dar dacă vrem să ajungem profesioniști, trebuie să facem sacrificii”, a spus acesta, în cadrul unei emisiuni televizate.

Laurențiu Reghecampf Junior face și alte sacrificii, pentru a reuși să ajungă acolo unde și-a propus. Fiul Anamariei Prodan respectă meniul primit de la un nutriționist, pentru a avea o dietă echilibrată și sănătoasă.

Anamaria Prodan nu îl mai alintă cu numele fostului soț

Înainte să divorțeze de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan îl alinta pe fiul lor „Reghe Junior”. De când nu mai formează un cuplu cu antrenorul, femeia de afaceri îl strigă „Prodănel”, așa cum Ionela Prodan o făcea.

„Este un copil minunat, dornic să facă performanță și în artă și în sport. Mama mea îi spunea Prodănel...avea dreptate! Are de la ea totul, aplecarea către artă, voce minunată, ambiție incredibilă și o mândrie de nedescris”, a spus Anamaria Prodan, conform Click.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni