• PRO TV
  • Mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate! Cum au apărut vedetele pe covorul roșu de la BRIT Awards 2024

Mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate! Cum au apărut vedetele pe covorul roșu de la BRIT Awards 2024

Mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate! Cum au apărut vedetele pe covorul roșu de la BRIT Awards 2024

Rochii transparente, decolteuri până la buric și ținute cu vedere la lenjeria intimă! Vedetele prezente în weekend la BRIT Awards, ceremonie care a avut loc la O2 din Londra, au defilat mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate pe covorul roșu.

Gallery

​Becky Hill și Ashley Roberts s-au numărat printre cele mai sexy apariții de la BRIT Awards. Cele două vedete au purtat rochii asemănătoare, cu decupaje îndrăznețe, doar că una a optat pentru alb, în timp ce cealaltă a mers pe clasicul negru.

Cântăreața Tallia Storm a îmbrăcat un blazer Union Jack adecvat evenimentului, însă a uitat să pună ceva pe ea în partea de jos. Artista a purtat un body negru și dresuri pentru portjartier.

O altă celebritate care a defilat într-o ținută transparentă este Maddie Grace Jepson. Lipsită de inhibiții, artista a lăsat la vedere lenjeria intimă, iar în partea de sus a renunța la sutien.

Cea mai bizară apariție a fost cea a artistei irlandeze Ciara Mary-Alice Thompson, cunoscută ca CMAT.

Vedeta pop-country a purtat o rochie neagră din satin, semnată de designerul Sophie Lincoln, care părea destul de modestă din față. Cântăreața a șocat însă audiența atunci când s-a întors cu spatele. Spatele rochiei era atât de decoltat, încât lăsa la vedere o parte din posterior.

Cântăreața din Dublin a fost nominalizată la categoria Artistul internațional al anului, alături de Miley Cyrus și Taylor Swift. Premiul a fost câștigat de SZA, dar CMAT s-a distrat pe covorul roșu și s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile.

Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus

Ceremonia a fost prezentată de Maya Jama, Clara Amfo și Roman Kemp. Calvin Harris și Ellie Goulding s-au numărat printre vedetele care au cântat la BRIT Awards 2024.

Fotografii: Getty Images

 

 

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni