• PRO TV
  • Carmen Grebenișan, apariție senzațională în costum de baie. A pozat în cea mai renumită piscină din Islanda, iar fanii au reacționat imediat: „Mama dragonilor”

Carmen Grebenișan, apariție senzațională în costum de baie. A pozat în cea mai renumită piscină din Islanda, iar fanii au reacționat imediat: „Mama dragonilor”

Carmen Grebenișan, apariție senzațională în costum de baie. A pozat în cea mai renumită piscină din Islanda, iar fanii au reacționat imediat: „Mama dragonilor”

Aflată în Islanda, Carmen Grebenișan a făcut baie în Blue Lagoon, cea mai renumită piscină cu apă termală. Fosta concurentă de la Survivor 2023 și-a impresionat urmăritorii cu o apariție senzațională în costum de baie.

Carmen Grebenișan a ales un costum cu animal print, din două piese, pentru o ședință foto de ținut minte. Influencer celebru, tânăra îi ține mereu la curent pe fani cu toate evenimentele importante din viața ei. În vacanța din Islanda, Carmen a avut parte și de unele situații îngrijorătoare. Cu doar 30 de minute după plecarea ei de la centrul spa, toată lumea a fost evacuată, deoarece meteorologii au avertizat despre o erupție vulcanică „iminentă” în apropiere.

În Islanda se află peste 30 de vulcani activi, iar acest lucru a transformat țara într-o destinție atractivă pentru turismul vulcanic – un segment de nișă care atrage mii de amatori de senzații tari. În martie-aprilie 2010, erupția vulcanului Eyjafjallajokull a aruncat nori uriași de cenușă în atmosferă și a dus la închiderea pe scară largă a spațiului aerian în Europa.

Creatoarea de conținut a reușit să facă mai multe fotografii în piscină, spre entuziasmul fanilor.  (Vezi galeria de mai jos)

Gallery

După tenul de porțelan și părul blond, fanii au comparat-o pe Carmen cu actrița Emilia Clarke, Mama dragonilor din serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, dar și cu alte personaje. 

Elsa la imbăiere edition”, „Mama dragonilor”, „Doamne, ești superbă! Te ador”, „Prințesa noastră”, „Khaleesi”, sunt doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor. 

Anul trecut, Carmen Grebenișan s-a numărat printre concurenții care s-au calificat în finala Survivor.

Sursă foto: Instagram/ Carmen Grebenișan 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni