• PRO TV
  • Gami, fostul membru al trupei 5 GANG, s-a despărțit de iubita lui după 6 ani de relație: „Motivul separării...”

Gami, fostul membru al trupei 5 GANG, s-a despărțit de iubita lui după 6 ani de relație: „Motivul separării...”

Gami, fostul membru al trupei 5 GANG, s-a despărțit de iubita lui după 6 ani de relație: „Motivul separării...”

Andrei Gavril, cunoscut de publicul larg sub pseudonimul Gami, s-a despărțit de iubita lui după 6 ani de relație. Cei doi vloggeri au anunțat separarea pe rețelele de socializare.

Gallery

​Andrei Gavril (GAMI) este tânărul care, în urmă cu câțiva ani făcea parte din trupa de vloggeri 5GANG, alături de Selly, Diana Condurache, PAIN și Mădălin. La acea vreme, aceștia ocupau prima poziție în trendingul de pe YouTube datorită pieselor ritmate pe care le lansau aproape lună de lună. 

Cei 5 au reușit să acapareze atenția tinerilor și a adolescenților, ajungând să fie urmăriți pe rețelele de socializare de peste un milion de oameni. Andrei Gavril a profitat la maximum de acest val de succes și a rămas relevant pentru tineri chiar și după finalizarea proiectului 5GANG.

Andrei Gavril putea să se declare un băiat împlinit. La doar 20 de ani era cunoscut de o țară întreagă, încasa venituri semnificative și avea o relație extrem de frumoasă cu o altă vloggeriță celebră, Ioana. Cei doi au format un cuplu timp de 6 ani, fiind mereu în atenția publicului larg. 

GAMI și Ioana, deși aveau în plan să se căsătorească, și-au anunțat recent despărțirea. Aceștia au declarat că au rămas prieteni după separare și că totul s-a produs din cauza unor schimbări de personalitate:

„Fraților, după șase ani de relație ne-am despărțit. Nu este nicio glumă, niciun vlog. Nu e absolut nimic. M-am mutat deja în alt apartament, o să reîncep activitatea de aici (din noua locuință – n.r). După șase ani de relație ne-am despărțit, nu ne-am certat. Nu vreau să vorbim foarte mult despre acest subiect pentru că nu are sens. A fost o decizie luată de comun acord. Nu știu ce o să se întâmple pe viitor, poate peste câțiva ani o să ne reîmpăcăm, poate nu, nu avem de unde să știm. Momentan aceasta este decizia pe care am luat-o împreună ”, a spus Gami de la trupa 5GANG prietenilor virtuali.

Ioana, fosta iubită a lui Gami, a dorit să explice tuturor că această separare a fost una prietenoasă și că nu există resentimente:

„Am rămas în relații foarte bune, încă vorbim în fiecare zi. Motivul separării noastre este că ne-am luat de foarte mici. Când ne-am combinat aveam 15 ani acum împlinesc 22 de ani și ne-am schimbat foarte mult ca persoane. Dacă vreți să ne mai vedeți împreună probabil o să ne mai vedeți pentru că suntem vecini în continuare. Deci să știți că nu ne-am certat, nu a fost vorba de înșelat sau vreo problemă…pur și simplu așa a fost”, a explicat Ioana. 

Cum au reacționat fanii celor doi, după anunțul despărțirii

În secțiunea de comentarii, fanii au lăsat extrem de multe mesaje în care și-au declarat regretul față de separarea celor doi. Ba mai mult decât atât, unii refuză să creadă că această despărțire este una reală:

„Sincer, chiar nu va cred” // „Mie chiar imi pare rau.. si e trist pentru ca lumea chiar nu o sa va creada..” // „Nu acceptăm!” // „Nu se poate!” // „E o glumă?!” 

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni