• PRO TV
  • Gheboasă, după ce a fost prins cu droguri: "Stăm în libertate că n-avem altceva ce să facem. Nu trebuie să ciripești..." VIDEO

Gheboasă, după ce a fost prins cu droguri: "Stăm în libertate că n-avem altceva ce să facem. Nu trebuie să ciripești..." VIDEO

Gheboasă, după ce a fost prins cu droguri: "Stăm în libertate că n-avem altceva ce să facem. Nu trebuie să ciripești..." VIDEO

Controversatul cântăreț de trap Gheboasă a făcut primele declarații după ce a fost prins de ofiţerii antidrog din Bucureşti în timp ce cumpăra canabis.

Artistul, pe numele său real Gabriel Gavriș, susține pe rețelele de socializare că este nevinovat, iar toate acuzațiile care i se aduc sunt false.

View this post on Instagram

A post shared by Ghebe (@gheboasa11)

"Frații mei, sunt bine, sănătos, în libertate. Toate știrile pe care le-ați văzut sunt FALSE. Eu am fost acuzat de deținere pentru consum. La percheziția de pe 1 martie, la mine de acasă nu s-a găsit nimic, iar pentru deținere pentru consum în România legea te pedepsește cu o amendă penală, așa că nu trebuie să ciripești ca să poți să pleci acasă liniștit.

Mulțumesc pentru mesajele frumoase. Nu este implicat niciun minor, pentru că eu n-am vândut, eu nu vând și nu o să vând niciunui om care există, pentru că eu nu sunt un traficant. Eu sunt un simplu fost consumator, că am fumat și eu un joint de marijuana și m-a prins, acum ce să fac? Suntem în libertate. N-avem altceva ce să facem. Avem foarte multe proiecte, foarte multă treabă. O să rupem. Urmează o piesă cu dedicație specială”, a spus Gheboasă pe Instagram.

Trapperul Gheboasă este cercetat de procurorii DIICOT pentru consum de droguri, după ce ar fi fost depistat în Capitală având asupra sa o cantitate de canabis.

Gheboasă și încă trei bărbați au fost săltați de pe stradă. Ei se aflau pe Bulevardul Timișoarei, din Capitală. Potrvit anchetatorilor, aceștia „şi-au creat o reţea stabilă de clienţi, comercializând drogul de risc cu preţul de 50 lei pentru o doză”, se arată într-un comunicat.

View this post on Instagram

A post shared by Ghebe (@gheboasa11)

În luna august, trapperul Gheboasă a fost amendat cu 1.000 de lei pentru „proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora”, în urma spectacolului susţinut la Festivalul Untold.

Melodiile cântate de artistul Gheboasă la festivalul Untold au stârnit revoltă în societate din cauza versurilor considerate misogine, discriminatorii și care încurajează consumul de droguri.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni