• PRO TV
  • Cântărețul Gheboasă, audiat de DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Ce acuzații i se aduc

Cântărețul Gheboasă, audiat de DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Ce acuzații i se aduc

Cântărețul Gheboasă, audiat de DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Ce acuzații i se aduc

Cântărețul Gheboasă, pe numele său real, Gabriel Gavriş, a fost audiat de DIICOT Dâmbovița după ce asupra lui ar fi fost găsite droguri.

Gallery

Potrivit DIICOT, un bărbat “a fost depistat în seara de 29.02.2024, în municipiul București, în timp ce deținea o cantitate de drog de risc”. Față de acesta “sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu”, potrivit G4Media.ro.

Conform unui comunicat al DIICOT, în urmă cu o zi au fost reținute patru persoane pentru trafic de droguri. Acestea ar fi oferit gratuit, în perioada iulie 2020-februarie 2024, canabis unor consumatori din București și din județul Dâmbovița.

Procurorii spun că aceștia au creat o rețea de clienți și ar fi comercializat drogurile la 50 de lei doza, interacțiunea lor realizându-se pe stradă, in apropierea scolilor. 

Ce acuzații i se aduc lui Gheboasă

În urma perchezițiilor, oamenii legii au ridicat cantități de canabis, mai multe grindere și un cântar de precizie, obiecte purtând urme de materie vegetală, telefoane mobile.

"În urma perchezițiilor făcute în București și în județul Ilfov, au fost ridicate cantități de canabis, mai multe grindere, un cântar de precizie, obiecte purtând urme de materie vegetală, telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă. De asemenea, față de o persoană sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu. Aceasta a fost depistată în seara de joi, în București, în timp ce deținea o cantitate de drog de risc. Procurorii DIICOT au dispus vineri reținerea a patru persoane, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată. Urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița, cu propunerea de arestare preventivă a trei dintre persoanele reținute", informează IPJ Dâmboviţa.

Inculpatul principal, un minor în vârstă de 17 ani, este cercetat pentru că ar fi oferit canabis unor elevi, în preajma unei școli. Momentan nu se ştie ce implicare are cântărețul în vârstă de 22 de ani în dosar.

În prezent, procurorii încearcă să stabilească dacă Gheboasă se face vinovat de trafic de droguri sau doar pentru consum de stupefiante. Adolescentul de 17 ani a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Pe lângă aceștia, ieri au mai fost audiați mai mulți martori și suspecți de procurorii din Dâmbovița. După audieri, mai mulți tineri au fost reținuți pentru 24 de ore.

Sursă foto: Instagram/Gheboasa

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni