• PRO TV
  • Cine este bărbatul care a stat neclintit de fiica Oanei Roman, Isa, în ziua în care Mioara Roman a fost înmormântată: „A stat mai mereu sprijinită de un domn”

Cine este bărbatul care a stat neclintit de fiica Oanei Roman, Isa, în ziua în care Mioara Roman a fost înmormântată: „A stat mai mereu sprijinită de un domn”

Cine este bărbatul care a stat neclintit de fiica Oanei Roman, Isa, în ziua în care  Mioara Roman a fost înmormântată: „A stat mai mereu sprijinită de un domn”

Oana Roman este sfâșiată de durere, moartea Mioarei a picat ca un trăsnet asupra ei. Un detaliu pe care toată lumea l-a observat la înmormântarea mamei vedetei este bărbatul care le-a fost alături Oanei și fiicei ei, acesta le-a fost sprijin.

Gallery

​Cine este bărbatul care le-a susținut pe Oana Roman și Isa, la înmormântarea Mioarei

Moartea Mioarei Roman a picat ca un trăsnet asupra familiei și apropiaților.

Dacă Calina, nepoata cea mare, a lipsit de la înmormântare, Isa, fiica Oanei, a fost prezentă în ziua în care bunica ei a fost condusă pe ultimul drum. În absența tatălui ei, Isa a căutat sprijin în alte persoane apropiate.

Persoanele care au participat la înmormântare au observat un bărbat care i-a fost alături permanent Isei. Pentru a spulbera orice zvon, bărbatul este cumnatul lui Pepe, prieten de familie cu Oana Roman, după cum a declarat o sursă din anturajul vedetei, pentru revista Viva!

”Dacă vă uitați pe imaginile de la înmormântare veți vedea că Isa a stat mai mereu sprijinită de un domn. Este soțul surorii lui Pepe, prieten de familie cu Oana. El a fost bărbatul care le-a susținut pe Oana și mai ales pe Isa, bărbatul care a ținut-o în brațe pe Isa la cimitir. (…)

Era datoria lui de tată (n.r. a lui Marius Elisei) să fie prezent alături de fiica lui, la acest eveniment trist și foarte greu de suportat pentru un copil. Pentru Isa e foarte greu, i-a fost rău după înmormântare și după cum s-a aflat deja în presă, au chemat și ambulanța. Familia lui Pepe este în continuare alături de ele.”, a menționat sursa respectivă pentru revista citată.

Sursă foto: Facebook/ Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni