• PRO TV
  • Va fi „nunta secolului” în India! Unul dintre miliardarii planetei își însoară fiul: Rihanna va cânta la petrecere, iar lista de invitați e deschisă de Bill Gates, Hillary Clinton și Mark Zuckenberg

Va fi „nunta secolului” în India! Unul dintre miliardarii planetei își însoară fiul: Rihanna va cânta la petrecere, iar lista de invitați e deschisă de Bill Gates, Hillary Clinton și Mark Zuckenberg

Va fi „nunta secolului” în India! Unul dintre miliardarii planetei își însoară fiul: Rihanna va cânta la petrecere, iar lista de invitați e deschisă de Bill Gates, Hillary Clinton și Mark Zuckenberg

După ce a cheltuit 100 de milioane de dolari în trecut pe nunta fiicei sale, acum miliardarul Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, își însoară fiul cel mic. Publicațiile din întreaga lume numesc evenimentul „nunta secolului”, iar pregătirile sunt în toi.

Gallery

​Nunta va avea loc în iulie, însă potrivit tradiției locale, Mukesh și soția sa, Nita, organizează zilele acestea o ceremonie fastuoasă premergătoare căsătoriei fiului lor, Anant, în vârstă de 28 de ani.

Cine sunt Anant Ambani și Radhika Mercant

La petrecerea premergătoare nunții au fost invitate 1.200 de persoane, iar pe lista de invitați apar nume ca Hillary Clinton, Bill Gates sau Mark Zuckerberg.

Cuplul, care provine din două dintre cele mai bogate familii din India, ar fi angajat 21 de bucătari pentru evenimentul fastuos care va avea loc în acest weekend la casa părinților lui Anant din Jamnagar, scrie Daily Mail.

Viitoarea mireasă, Anant Ambani, în vârstă de 29 de ani, este fiica miliardarului Shri Viren Merchant, care este directorul executiv al firmei private de sănătate Encore Healthcare.

Anant Ambani, în vârstă de 28 de ani, este fiul cel mai mic al lui Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India și directorul general al Reliance Industries, care are venituri de 110 miliarde de dolari.

Invitații trebuie să respecte un cod vestimentar strict

Oaspeții au primit un cod vestimentar de nouă pagini care acoperă varietatea de evenimente care vor avea loc în acest weekend. Presa locală relatează că oaspeții vor călători în orașul Jamnagar cu zboruri charter și feriboturi și au fost informați că există o limită de trei valize de cuplu.

În prima seară, invitații cuplului se vor bucura de un cocktail cu tema „Seară în Țara de dincolo”, care va avea loc la casa socrului mare din Jamnagar.

A doua zi, invitaților li s-a spus să poarte „pantofi confortabili” pentru a face o plimbare pe domeniul miliardarului. Pentru cina din a doua zi, invitaților li s-a spus să se îmbrace într-un stil „romantic”.

În a treia zi, dress code-ul este „casual chic” pentru Tusker Trails, unde se presupune că vor explora zona locală.

Ultimul eveniment va fi un „Hashtakshar”, iar oaspeții vor trebui să poarte haine tradiționale.

Cel mai bogat om din India o aduce pe Rihanna la petrecere

The Times relatează că Rihanna va cânta în weekend alături de muzicianul Punjabi Diljit Dosanjh.

Pentru nunta surorii lui Annant, în 2018, familia ar fi plătit 6 milioane de dolari lui Beyonce pentru a susține un concert privat pentru invitați.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni