• PRO TV
  • Iorgu Cleanu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din Onești, a murit la 66 de ani. Anunțul devastator: „A fost un prieten bun, mereu glumeț..”

Iorgu Cleanu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din Onești, a murit la 66 de ani. Anunțul devastator: „A fost un prieten bun, mereu glumeț..”

Iorgu Cleanu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din Onești, a murit la 66 de ani. Anunțul devastator: „A fost un prieten bun, mereu glumeț..”

Iorgu Cleanu a murit la vârsta de 66 de ani! Anunțul devastator a fost făcut public pe pagina de Facebook a Municipiului Onești.

Gallery

​Iorgu Cleanu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți din Onești, s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani. Bărbatul care i-a bucurat pe oameni cu vocea sa a pierdut lupta cu viața, într-un moment complet neașteptat. 

Anunțul trist a fost făcut public pe pagina de Facebook a Municipiului Onești:

„La doar 66 de ani, Iorgu Cleanu a plecat la cele veșnice. A fost unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din Onești, A fost un bun prieten, mereu glumeț, mereu cu o vorbă bună și înțeleaptă. Drum lin către stele...”, a fost mesajul transmis pe rețelele de socializare.

În secțiunea de comentarii, oamenii au lăsat zeci de comentarii în care și-au arătat regretul. Unii chiar au fost șocați să audă vestea devastatoare, având în vedere că celebrul rapsoz nu se știa cu probleme de sănătate:

„Nu se poate! Cum să plece acest om minunat dintre noi? știam că soția, avea probleme de sănătate, și acum să aud că el a plecat la cele veșnice. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!”, „Dumnezeu să te odihnească în pace! Condoleanțe familiei!”, „Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace și liniște duhovnicească!”, „Om cu suflet mare! Condoleanțe familiei!”, „Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui bun! Sincere condoleanțe familiei și puterea de a trece acest mare necaz!”, „Nu te vom uita niciodată, prietene drag!”, au fost doar câteva dintre comentariile care au curs râuri.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni