• PRO TV
  • Gina Pistol și-a făcut o nouă schimbare de look, la revenirea în România, după dezastrul din America. A petrecut 8 ore la salon

Gina Pistol și-a făcut o nouă schimbare de look, la revenirea în România, după dezastrul din America. A petrecut 8 ore la salon

Gina Pistol și-a făcut o nouă schimbare de look, la revenirea în România, după dezastrul din America. A petrecut 8 ore la salon

Gina Pistol nici nu a stat pe gânduri și și-a făcut programare la salon, imediat cum a revenit în România. Cum arată vedeta după noua schimbare de look?

Gallery

​Gina Pistol a avut o experiență neplăcută în America, după ce a mers la un celebru hairstylist pentru o schimbare de look, rezultatul nu a fost deloc îmbucurător pentru vedetă, astfel, la revenirea în România, primul lucru a fost să meargă la salon.

Cum arată Gina Pistol după opt ore petrecute la salon

Gina Pistol a revenit pe mâinile specialiștilor din România, după ce a avut o experiență neplăcută cu un hairstaylist celebru din Los Angeles. Soția lui Smiley a dat o fugă la salonul de înfrumusețare, unde a petrecut câteva ore bune, pentru a obține rezultatul pe care și-l dorește.

Vedeta a publicat imagini din salon, unde un hairstylist român a avut grijă să „îndrepte” greșeala făcută de cel american.

Din imaginile publicate pe rețelele de socializare se poate observa că Gina are mai multe folii în cap, semn că urmează un proces de durată.

„Încă se lucrează… mai au vreo 260 de folii și sunt gata”, a scris vedeta într-un mesaj.

La scurt timp, vedeta a revenit și cu rezultatul final. De această dată, Gina pare foarte încântată de noul ei look. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

„Azi a fost o provocare cu părul ei. Având în păr mai multe culori și câteva decolorări a fost mai dificil. Dar ne-am descurcat până la final. După 8 ore”, a scris și stylistul vedetei pe Instagram.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni