• PRO TV
  • Micutzu și-a primit pedeapsa, după scandalul de pe Calea Victoriei. A scăpat de urmărirea penală!

Micutzu și-a primit pedeapsa, după scandalul de pe Calea Victoriei. A scăpat de urmărirea penală!

Micutzu și-a primit pedeapsa, după scandalul de pe Calea Victoriei. A scăpat de urmărirea penală!

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, scapă de dosarul penal căpătat după ce s-a certat cu un grup de indivizi, în urmă cu doi ani. Iată ce pedeapsă a primit!

Gallery

​Cosmin Nedelcu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați comedianți de la noi din țară, acesta făcându-se remarcat atât datorită personalității sale, cât și grație spectacolelor în care a apărut de-a lungul anilor. Umorul lui ține publicul cu zâmbetul pe buze minute în șir, lucru care nu poate să îi ofere decât satisfacție. 

„Micutzu”, așa cum îl cunoaște publicul larg, a fost implicat într-un scandal de proporții, în urmă cu doi ani și jumătate. În timp ce se plimba pe Calea Victoriei din București, comediantul a fost abordat într-un mod ironic de un grup de trecători, iar de acolo până la un dosar penal nu a fost decât un pas.

Cosmin Nedelcu și-a ieșit din minți, a aruncat vorbe grele, iar scandalul s-a finalizat cu îmbrânceli și geamuri sparte. 

„Băiatu’ asta care mă înjura a început să facă nişte miştouri d-astea de bun simţ, moment în care eu am mers mai departe şi i-am arătat un deget, lucru care l-a supărat şi mai tare. 

Și omul, din spate, a început să mă înjure, spunându-mi >”, a zis Micutzu, după incident. 

Polițiștii au deschis atunci dosar penal pentru loviri şi alte violențe și le-au dat protagoniștilor câte 200 de lei amendă.

Micutzu și-a primit pedeapsa, după scandalul de pe Calea Victoriei

După doi ani și jumătate de cercetări, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au ajuns la concluzia că cei implicați în scandal nu reprezintă un pericol public, scandalul izbucnind pe fondul unor impulsuri de moment şi că reacțiile celor implicați au fost relativ firești. 

Atât Micutzu, cât și celelalte persoane implicate, vor trebui, însă, să presteze 30 de zile de muncă în folosul comunității, la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4. 

Sursă foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni