• PRO TV
  • De ce Yosif Mohaci a preluat numele soției, Adam, după căsătorie:„Ori îmi iei numele, ori nu zic da!" Anda plănuia să își ceară iubitul de bărbat

De ce Yosif Mohaci a preluat numele soției, Adam, după căsătorie:„Ori îmi iei numele, ori nu zic da!" Anda plănuia să își ceară iubitul de bărbat

De ce Yosif Mohaci a preluat numele soției, Adam, după căsătorie:„Ori îmi iei numele, ori nu zic da!" Anda plănuia să își ceară iubitul de bărbat

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci sunt căsătoriți civil. Artista a fost cerută în căsătorie într-o destinație de vis, Cappadocia. Toată lumea se întreabă de ce bărbatul poartă acum numele de familie al soției.

Gallery

​Joseph a dezvăluit de a ce ales să ia numele de familie al Andei

Soțul Andei Adam a dezvăluit care este motivul pentru care a preluat numele de familie al partenerei sale.

„A zis: „ori îmi iei numele, ori nu zic da!”, a dezvăluit soțul Andei Adam.

Anda Adam a explicat de ce soțul ei se numește acum Yosif Adam. Se pare că artista a gândit în perspectivă atunci când i-a propus partenerului ei să își schimbe numele.

Cei doi s-au gândit la faptul că numele lui ar suna mult mai bine în contextul actual, fiind bine cunoscut faptul că Joseph s-a lansat în actorie și joacă în filme.

„Da, el mi-a luat numele. Noi ne-am gândit, cumva în acest context, pentru faptul că el și-a început cariera în zona aceasta a filmului, că are o rezonanță mai bună și este un nume mai potrivit pentru un actor. Atunci, împreună ne-am gândit că Joseph și Adam chiar sună a nume de actor. Și am spus: OK, facem invers. Iar el a spus: „Ok, iau eu numele tău, pentru că îmi va folosi pe scenă”. Avem și multe alte proiecte pe care le vom derula și vă vom da detalii despre mai multe lucruri care se vor întâmpla la anul. Joseph Adam mi s-a părut chiar un nume de scenă cu care el va putea merge mai departe într-o carieră cu adevărat în zona cinematografiei”, a declarat Anda Adam pentru Spynews.ro.

Anda Adam își dorește foarte tare să devină din nou mamă.

„Eu am spus că doar așa accept autorizația de la bărbos pentru un alt copil. Doar dacă iese cu ochii lui. Adică să nu vă imaginați că l-am luat din soț pentru alte motive. Pentru nuntă și pentru copil”, a mai spus Anda Adam la Vorbește Lumea.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni