• PRO TV
  • Cât de mare și frumos a crescut Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul se pregătește pentru venirea pe lume a celui de-al patrulea copil

Cât de mare și frumos a crescut Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul se pregătește pentru venirea pe lume a celui de-al patrulea copil

Cât de mare și frumos a crescut Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul se pregătește pentru venirea pe lume a celui de-al patrulea copil

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii, deoarece, peste doar câteva săptămâni, Corina Caciuc, iubita lui, urmează să nască a doua oară. Peste puțin timp, în luna mai, primul său copil și al Corinei urmează să împlinească doi ani.

Gallery

Laurențiu Reghecampf are motive să fie un tată mândru, deoarece fiul lui, Liam, atrage toate privirile de fiecare dată când apare în mediul online. Micuțul seamănă leit cu tatăl său și primește zeci de complimente de fiecare dată când părinții săi îl postează pe rețelele de socializare.

Liam este cea mai mare mândrie a lui Laurențiu Reghecampf

Micuțul Liam a moștenit câteva ceva de la ambii părinți. Dacă trăsăturile sunt ale lui Laurențiu Reghecampf, ochii albaștri sunt ai mamei sale. Acesta atrage atenția de fiecare dată când părinții lui se mândresc cu el, în mediul online și reprezintă cea mai mare bucurie a lor.

Fericirea lor va fi și mai mare, deoarece, peste puțin timp, Corina Caciuc urmează să nască a doua oară. Aceasta va aduce pe lume tot un băiat, sarcina fiind anunțată în luna septembrie, chiar în ziua în care Laurențiu Reghecampf a împlinit 48 de ani.

După doar câteva zile, antrenorul a anunțat că va avea tot băiat, lucru ce i-a entuziasmat și mai mult pe cei care îl urmăresc în mediul online și îl susțin. Acesta este felicitat pentru faptul că a trecut peste momentele tensionate din viața sa și pentru că își întemeiază o familie alături de femeia pe care o iubește.

Anamaria Prodan se vede mireasă

De câteva săptămâni, Anamaria Prodan a confirmat că se află într-o nouă relație și, după ce a ținut doar pentru ea numele iubitului, a luat decizia de a se afișa împreună. De atunci, impresara radiază de fericire și a mărturisit că nu a încetat să creadă în iubire.

Prin urmare, se gândește și la următorul pas important din relație, fiind vorba de căsătoria cu Ronald Gavril. Femeia de afaceri a recunoscut că vrea să ajungă, din nou, în fața ofițerului de stare civilă, însă, în prezent, rochia ar reprezenta o problemă, deoarece a slăbit peste cinci kilograme.

„Acum am slăbit. Deci, acum, am slăbit șapte kilograme, cad toate de pe mine. Asta este, este ok, totul se termină cu bine, nu este nicio problemă, decât aia de mireasă, căci, dacă aș vrea să mă mărit acum, să-mi fac rochie de mireasă, o să fie nasol, pentru că uite așa mă îngraș și slăbesc. O să distrug și rochia de mireasă. În curând, o să fiu și mireasă”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni