• PRO TV
  • Mile Povan a făcut infarct din cauza pastilelor de slăbit! Ce medicament a folosit interpretul de muzică populară

Mile Povan a făcut infarct din cauza pastilelor de slăbit! Ce medicament a folosit interpretul de muzică populară

Mile Povan a făcut infarct din cauza pastilelor de slăbit! Ce medicament a folosit interpretul de muzică populară

Mile Povan a murit la doar 31 de ani, într-un mod complet neașteptat! Artistul de muzică populară a fost găsit fără suflare în propria lui locuință, chiar de fratele lui.

Gallery

​Mile Povan a fost unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică populară din România, acesta făcându-se remarcat pentru vocea lui absolut spectaculoasă. Din păcate, interpretul a murit la doar 31 de ani, în propria lui locuință, la scurt timp după ce fusese la spital din cauza unor stări de rău care persistau de ceva timp.

Fratele lui a fost cel care l-a găsit fără suflare în apartament, după ce nu i-a răspuns la telefon mai mult timp:

„Mile nu răspundea la telefon, iar mașina era parcată în fața blocului. Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Am înțeles că fratele lui a luat hotărârea să spargă ușa să vadă dacă nu este în casă”, spun vecinii, potrivit glsa.ro.

La câteva zile de la deces, tatăl lui Mile Povan a dezvăluit că fiul său a suferit un infarct miocardic, ce i-a adus sfârșitul.

Ce pastile i-ar fi provocat infarctul lui Mile Povan

Potrivit surselor FANATIK, Mile Povan își dorea foarte mult să slăbească, iar în ultima perioadă făcea eforturi uriașe pentru a câștiga lupta cu kilogramele în plus. Aceeași sursă notează că, de ceva timp, artistul apelase la pastile de slăbit, mai exact medicamentul Ozempic.

Ozempicul este un medicament care a provocat multe controverse atât în România, cât și în străinătate, din cauza efectelor adverse năucitoare pentru organism. Printre acestea se numără insomniile, anxietatea, palpitațiile, diareea sau iritabilitatea severă.

Fenomenul Ozempic este mult mai amplu. FDA (The Food and Drug Administration), organism al SUA, similar în România cu Agenția Naționala a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANMSM), a înregistrat 18 reclamații referitoare la acest medicament până la sfârșitul lui septembrie 2023, notează New York Post.  În Australia, o femeie, în vârstă de 56 de ani, a murit, după ce a consumat pastilele pentru că dorea să fie în formă la nunta fiicei sale.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni