• PRO TV
  • Mesajul postat de Claudia Puican, după ce Mile Povan a murit. Artista trage un semnal de alarmă cu privire la sacrificiile cerute de meseria lor: „Se confruntă cu depresia”

Mesajul postat de Claudia Puican, după ce Mile Povan a murit. Artista trage un semnal de alarmă cu privire la sacrificiile cerute de meseria lor: „Se confruntă cu depresia”

Mesajul postat de Claudia Puican, după ce Mile Povan a murit. Artista trage un semnal de alarmă cu privire la sacrificiile cerute de meseria lor: „Se confruntă cu depresia”

Mihai Leric, artistul cunoscut drept Mile Povan, a fost găsit fără viață, în propria locuință, după ce, timp de câteva zile, nu a mai răspuns la telefon. Acesta avea doar 31 de ani și s-a stins din viață într-un mod misterios.

Gallery

Cu doar câteva zile înainte de a muri, Mile Povan ar fi mers la UPU, după ce ar fi început să se simtă rău, dar a fost trimis acasă, deoarece medicii au concluzionat că nu are nevoie de internare. Zilele următoare, fratele acestuia l-a sunat de mai multe ori, dar nu i-a mai răspuns la telefon.

Mile Povan, găsit fără viață de propriul frate

Conform Glasul Aradului, Mile Povan nu răspundea la telefon, deși mașina acestuia era parcată în fața blocului în care locuia. Atunci, familia și-a dat seama că ceva rău se întâmplă și tot fratele lui a fost cel care a spart ușa, pentru a vedea dacă se află sau nu în casă.

Imediat ce l-a găsit fără suflare, bărbatul a sunat la 112, dar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru acesta și au fost nevoiți să declare decesul.

„Nu știam să aibă probleme de sănătate, știam că este sănătos. Era un tip activ, aveam foarte multe evenimente. Se ocupa foarte bine de carieră”, a declarat un prieten apropiat de-ai regretatului artist, conform unui site de știri.

Claudia Puican a reacționat, după moartea lui Mile Povan

Printre persoanele publice care au reacționat în legătură cu decesul artistului se numără și Claudia Puican. Soția lui Armin Nicoară a tras un semnal de alarmă cu privire la toate sacrificiile pe care trebuie să le facă cei care profesează în acest domeniu, punctând că ceea ce fac ei nu este deloc ușor și multe persoane ajung să fie afectate de ceea ce li se întâmplă.

„Tot mai des aud despre tragedii în lumea artistică. Fiind artist nu e deloc ușor... nopți nedormite, agitație și foame, drumuri lungi și oboseală acumulată. Din păcate, mulți artiști se confruntă cu depresia și pierderea luptei cu ea. Aveți grijă de voi, oameni buni. Sănătatea voastră mentală este la fel de importantă precum munca voastră creativă”, a postat Claudia Puica, pe contul ei de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni