• PRO TV
  • Mama lui Miley Cyrus, acuzată că i-a furat iubitul fiicei sale, Noah, și s-a căsătorit cu el

Mama lui Miley Cyrus, acuzată că i-a furat iubitul fiicei sale, Noah, și s-a căsătorit cu el

Mama lui Miley Cyrus, acuzată că i-a furat iubitul fiicei sale, Noah, și s-a căsătorit cu el

Familia lui Miley Cyrus este cât se poate de dezbinată în acest moment. După divorțul părinților, copiii au luat partea mamei, însă acum un secret scandalos a ieșit la suprafață. Surse apropiate familiei au dezvăluit pentru US Weekly că Tish Cyrus l-a „furat” pe actualul ei soț, Dominic Purcell, de la fiica sa, Noah.

Sursa pretinde că mama și fiica s-ar fi „luptat” pentru actorul din Prison Break, în vârstă de 54 de ani. Aparent, Purcell era într-o relație cu Noah, acum în vârstă de 24 de ani, când Tish ar fi pus ochii pe el și și-a propus să îl seducă.

„Noah se vedea cu Dominic când Tish a început să îl contacteze pe Purcell pe Instagram”, a dezvăluit sursa, precizând că mama era perfect conștientă că fiica ei mai mică are o relație cu actorul. „Noah e foarte supărată că Tish i l-a furat pe Dominic”, mai spune sursa citată.

​Foto: Noah Cyrus, Profimedia

Aparent acesta ar fi și motivul pentru care Noah Cyrus ar fi lipsit de la nunta mamei sale, în vârstă de 56 de ani, cu Dominic Purcell.

Tish a povestit, într-un interviu, că Purcell i-ar fi scris pentru prima oară în 2016, pe Instagram, dar ea ar fi ratat mesajul: „Cred că ești foarte cool. Faci o treabă atât de bună cu familia ta”, i-a scris atunci Dominic.

Relația lor a început însă 6 ani mai târziu, în 2022, la scurt timp după divorțul de Billy Ray Cyrus. Tish a fost cea care l-a contactat pe Purcell și l-a invitat la o întâlnire… sub pretextul să discute un proiect tv. Atunci actorul i-a mărturisit că o place, iar restul e istorie: cei doi s-au căsătorit anul trecut, la reședința lui Miley Cyrus din Malibu.

Gallery

Nu doar Noah, ci și fiul lui Tish, Braison, a refuzat să participle la eveniment. Sursa US Weekly susține că Noah nici măcar nu ar fi primit invitație.
“Nu e un secret că cei doi frați nu sunt de acord cu Dominic… Asta a și cauzat o ruptură între Noah și Miley”, a mai spus sursa.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni