• PRO TV
  • Detalii sinistre de la crima care a îngrozit o țară. Cine a dormit lângă corpurile neînsuflețite: ”Credeam că sângele e suc de sfeclă”

Detalii sinistre de la crima care a îngrozit o țară. Cine a dormit lângă corpurile neînsuflețite: ”Credeam că sângele e suc de sfeclă”

Detalii sinistre de la crima care a îngrozit o țară. Cine a dormit lângă corpurile neînsuflețite: ”Credeam că sângele e suc de sfeclă”

Colegii de apartamentul ai prezentatorului TV Jasse Baird și a iubitului acestuia, Luke Davies, au dormit în casă fără să realizeze că trupurile neînsuflețite sunt acolo. Mai mult, au crezut că sângele care să scurgea de sub prelată este suc de sfeclă roșie.

Gallery

Prietenii lui Jesse Baird au dormit, fără să știe, lângă trupurile mutilate ale lui Baird și ale prietenului acestuia, Luke Davies, după ce cuplul a fost ucis.
Polițistul Beau Lamarre-Condon este acuzat că i-a omorât pe cei doi în locuința lui Baird din Paddington, Sydney, înainte de a le arunca trupurile într-o zonă rurală.
Până să facă acest lucru, prietenii lui Baird s-au întors acasă, pentru a găsi locul total răvășit, consemnează 7News.

Aceștia au văzut sânge în curtea din spate, care se scurge de sub prelata unde erau ascunse trupurile, dar s-a gândit că e o cutie vărsată de suc de sfeclă.

Prietenii au dormit apoi în locuință, fără să realizeze că sunt două cadavre în imediata apropiere.

Mai târziu, Lamarre-Condon s-a întors la locul crimei și a îndesat trupurile în niște genți de surf, înainte de a le lua într-o camionetă și a le ascunde într-o zonă părăsită rurală.
”Credem că uciderea lui Jesse Baird a fost premeditată și a mai dus și la a doua crimă, din nefericire, în momentul în care Luke a ajuns acasă”; a declarat un oficial al poliției pentru Nine News.
Foto: Instagram, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni