• PRO TV
  • O tânără de 26 de ani a murit la scurt timp după ce a născut: „Vom avea grijă de băiatul tău”

O tânără de 26 de ani a murit la scurt timp după ce a născut: „Vom avea grijă de băiatul tău”

O tânără de 26 de ani a murit la scurt timp după ce a născut: „Vom avea grijă de băiatul tău”

O tânără mămică s-a stins din viață la scurt timp după ce a născut, deși medicii i-a spus că are o sarcină perfect normală, fără riscuri.

Gallery

S-a stins din viață la scurt timp după ce a născut

Emily Lockley, în vârstă de 26 de ani, din UK, a născut pe data de 6 februarie 2024, un băiețel perfect sănătos.

Deși nu avea probleme de sănătate, la scurt timp după naștere, Emily s-a stins din viață, după ce ar fi suferit un anevrism pulmonar,  o umflătură într-un vas de sânge, care i-a afectat inima.

Tânăra de doar 26 de ani a avut o „sarcină perfect normală, iar micuțul ei, Harley, s-a născut la termen. Cauza decesului nu a fost stabilită încă, dar apropiații spun că ar fi vorba de un anevrism pulmonar.

„Ea a visat să devină mamă toată viața. Emily și-a ținut băiețelul atât de în siguranță și a vorbit zilnic despre cât de entuziasmată era să aibă în sfârșit viața la care visa. Nu a avut nicio afecțiune medicală, înainte sau în timpul sarcinii, așa că, după cum vă puteți imagina, acest lucru a fost un șoc imens pentru noi toți. Nimeni nu te pregătește vreodată pentru ceva atât de îngrozitor. Era foarte frumoasă, în interior și în exterior. Ca familie, suntem într-un șoc total, deoarece Emily a avut o sarcină perfect normală”, a declarat sora ei, Chloe Stokes, în vârstă de 24 de ani, potrivit The Sun.

Micuțul Harley este acum în brațele tatălui său și de mama lui Emily, Tracey Wootton.

„Emily, vom avea grijă de minunatul tău băiat Harley și îi vom transmite dragostea pe care o vei trimite din ceruri”, a declarat mama fetei.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni