• PRO TV
  • Ce mesaj a transmis Carmen de la Sălciua, după ce a aflat că Mile Povan a murit: „Doamne, ce scurtă-i viața!”

Ce mesaj a transmis Carmen de la Sălciua, după ce a aflat că Mile Povan a murit: „Doamne, ce scurtă-i viața!”

Ce mesaj a transmis Carmen de la Sălciua, după ce a aflat că Mile Povan a murit: „Doamne, ce scurtă-i viața!”

Carmen de la Sălciua trece prin momente dificile după ce a aflat că Mile Povan s-a stins din viață. Artista a transmis un mesaj de regret pe rețelele de socializare și a tras un semnal de alarmă pentru oamenii care lasă comentarii negative în spațiul public.

Gallery

Mile Povan, pe numele său real Mihai Leric, s-a stins din viață la doar 31 de ani, într-un mod misterios. Cântărețul de muzică populară a fost găsit fără suflare în propria lui locuință, după ce timp de câteva ore nu a mai răspuns la telefon. Fratele lui a fost cel care a semnalat că artistul a pățit ceva.

„Mile nu răspundea la telefon, iar mașina era parcată în fața blocului. Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Am înțeles că fratele lui a luat hotărârea să spargă ușa să vadă dacă nu este în casă”, spun vecinii, potrivit glsa.ro.

​Carmen de la Sălciua, mesaj de regret după moartea lui Mile Povan

Gallery

​Carmen de la Sălciua a reacționat în spațiul public, după ce a aflat că Mile Povan s-a stins din viață. Cei doi erau atât colegi de breaslă, cât și prieteni, iar vestea decesului i-a adus multă tristețe artistei.

„Dumnezeu să te ierte Mile Povan! Pentru toți colegii a venit că un fulger această veste! Cât de tânăr și cât de talentat! Ce scurtă-i viaţa, Doamne. Nu știi efectiv ce aduce ziua de mâine!

Să nu ne mai dușmănim, să ne prețuim unii pe alții cât suntem în viață că nu știm ziua, nici ceasul! E loc sub soare pentru toată lumea!

Prețuiți artiştii...nu le mai aruncați vorbe aiurea pe rețelele de socializare, viață de artist nu e așa simplă cum pare din exterior! Şi nu doar artiştii… să ne iubim unii pe alții și să ne rugăm bunului Dumnezeu să își intoarcă fața către noi!”, a fost mesajul transmis de Carmen de la Sălciua, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni