• PRO TV
  • Prietena lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, gest înduioșător, la 6 luni de la moartea tânărului: „Sunt pentru că ești”

Prietena lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, gest înduioșător, la 6 luni de la moartea tânărului: „Sunt pentru că ești”

Prietena lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, gest înduioșător, la 6 luni de la moartea tânărului: „Sunt pentru că ești”

Au trecut șase luni de când Vlad Pascu s-a urcat drogat la volan și a lovit cu mașina un grup format din 8 persoane, două dintre ele pierzându-și viața pe loc, în urma impactului puternic. Prietenii și apropiații victimelor nu și-au revenit încă din șocul suferit!

Gallery

​Vlad Pascu este tânărul de 20 de ani care, în urmă cu șase luni, s-a urcat drogat la volan și a lovit cu mașina un grup de opt persoane, două dintre ele pierzându-și viața. Imediat după ce a comis tragedia, băiatul a fugit de la locul faptei, fiind prins de polițiști câteva zeci de minute mai târziu, în stațiunea Vama Veche. 

Acum, la jumătate de an de la decesul lui Sebi și a Robertei, apropiații acestora își doresc ca justiția să facă dreptate și să îl condamne pe Vlad Pascu la cât mai mulți ani de închisoare. În același timp, părinții și colegii acestora păstrează vie amintirea celor doi studenți, care au murit nevinovați. 

Prietena lui Sebi a dorit să le arate oamenilor că tânărul ucis la 2 Mai va rămâne mereu o parte importantă din inima ei. 

„Sunt pentru că ești”, este mesajul pe care prietena lui Sebi și l-a tatuat.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS FOTOGRAFIA CU TATUAJUL PRIETENEI LUI SEBI

Aceasta și-a făcut un tatuaj și a postat pe TikTok un mesaj înduioșător, despre băiatul care i-a fost aproape ani de zile:

„Nu-ți face un tatuaj, o să-l regreți...dar când o să mă întrebe despre el o să le spun despre cât de minunat ai fost”, a fost mesajul pe care prietena cea mai bună a lui Sebi l-a postat pe contul ei de Tik Tok. 

Oamenii au lăsat zeci de comentarii la videoclip, cerând dreptate pentru Sebi:

„Ai grijă de sufletul tău și de amintirea lui”

„Sebi..sper să se facă dreptate”

„Atât de rău îmi pare că s-a născut în țara greșită, nu a avut șansa și timpul necesar să trăiască iar sistemul îi trădează justiția pe care o merită.

„Mamă, cât de iubit a fost...”, au fost câteva dintre comentariile de la postarea prietenei lui Sebi.

Sursă foto: INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA, Facebook, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni