• PRO TV
  • Ryan Gosling, protagonistul celor mai virale meme-uri de la Oscar, va cânta piesa „I’m Just Ken” la cea de-a 96-a ediție! Ceremonia este LIVE pe VOYO

Ryan Gosling, protagonistul celor mai virale meme-uri de la Oscar, va cânta piesa „I’m Just Ken” la cea de-a 96-a ediție! Ceremonia este LIVE pe VOYO

Ryan Gosling, protagonistul celor mai virale meme-uri de la Oscar, va cânta piesa „I’m Just Ken” la cea de-a 96-a ediție! Ceremonia este LIVE pe VOYO

Se spune că de ce ți-e frică nu scapi! Ryan Gosling a fost în centrul atenției la premiile Critics Choice Awards după ce piesa „I’m Just Ken” de pe coloana sonoră a filmului Barbie a obținut premiul pentru cel mai bun cântec. Reacția hilară a actorului care era total nedumerit când și-a auzit numele s-a viralizat rapid, iar fanii au glumit pe seama faptului că starul a conștientizat că va trebui astfel să cânte la gala premiilor Oscar.

Gallery

Ryan Gosling a fost la un pas să refuze rolul lui Ken, care i-a adus numeroase nominalizări și trofee la cele mai importante evenimente cinematografice. Acum, starul în vârstă de 43 de ani se pregătește pentru gala premiilor Oscar, acolo unde va cânta piesa fenomen „I’m Just Ken”.

@latinus_us Ryan Gosling se sorprende al ganar el premio a Mejor Canción en los #CriticsChoiceAwards por "I'm just Ken" de #Barbie. #Latinus #InformaciónParaTi ♬ sonido original - Latinus

Variety scrie că actorul va cânta melodia nominalizată la Oscar din „Barbie” alături de Mark Ronson. „I'm Just Ken” a avut un succes răsunător în rândul fanilor, cu peste 100 de milioane de difuzări pe Spotify. Ryan Gosling este nominalizat și la catetegoria „cel mai bun actor într-un rol secundar”. VEZI AICI LISTA COMPLETĂ CU NOMINALIZĂRILE LA OSCAR 2024.

Actorul chiar a fost întrebat recent într-un interviu cum ar reacționa dacă ar trebui să cânte la cea de-a 96-a ediție a premiilor Oscar.

„Încă nu am fost întrebat dacă o voi face, dar ar putea fi un risc prea mare. Nu știu cum ar funcționa, dar sunt deschis la asta”, a declarat Gosling.

Gala premiilor Oscar 2024, LIVE pe VOYO

Cum se va descurca Ryan Gosling pe scenă vom afla în 11 martie, când are loc decernarea celor mai importante premii din industria cinematografică.

Decernarea va fi transmisă în direct, de la ora 01:00 dimineața, exclusiv, pe VOYO. Interpretul de film Irina-Margareta Nistor alături de actorul, scenaristul, regizorul și producătorul creativ Anghel Damian vor comenta gala în direct.

Gala Premiilor OSCAR va fi în direct din Dolby Theatre Hollywood, Los Angeles, luni, 11 martie, de la ora 1 dimineața, iar VOYO este singura platformă online din România unde acest eveniment poate fi urmărit integral.

Ryan Gosling, protagonistul celor mai virale meme-uri de la Oscar

În 2017, la premiile Oscar a avut loc o gafă de proporții. Prezentatorul a anunțat greșit câștigătorul pentru „Cel mai bun film”.

Musicalul „La La Land” cu Emma Stone și Ryan Gosling în rolurile principale a fost anunțat ca fiind câștigătorul râvnitului trofeu. După ce echipa peliculei a urcat pe scenă și mai mulți membri și-au ținut discursurile, Warren Beatty a realizat că s-a produs o eroare şi că, de fapt, adevăratul câştigător este drama „Moonlight“. 

​Cea mai simpatică reacţie de pe scenă a fost cea a lui Ryan Gosling, care abia s-a abţinut să nu râdă după ce a înţeles ce s-a întâmplat. Mai multe expresii și grimase ale actorului s-au transformat de-a lungul anilor în meme-uri și gif-uri.

Foto: Getty Images/ Instagram

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni