• PRO TV
  • Petre Roman, marele absent de la înmormântarea Mioarei. Motivul pentru care nu a participat la ceremonie

Petre Roman, marele absent de la înmormântarea Mioarei. Motivul pentru care nu a participat la ceremonie

Petre Roman, marele absent de la înmormântarea Mioarei. Motivul pentru care nu a participat la ceremonie

Petre Roman a lipsit de la înmormântarea fostei sale soții, deși fiicele sale au sperat până în ultimul moment ca tatăl lor să își va face apariția. Iată care este motivul pentru care a refuzat să o conducă pe Mioara Roman pe ultimul drum!

Gallery

​Mioara Roman s-a stins din viață la 83 de ani, după ce s-a luptat mult timp cu diverse probleme de sănătate. Mama Oanei Roman era internată de câțiva ani la un azil de bătrâni de lux din Snagov și primea, în mod permanent, îngrijiri medicale de specialitate.

Din punct de vedere sentimental, Mioara a fost căsătorită timp de 33 de ani cu fostul prim-ministru al României, Petre Roman. Totuși, în anul 2007, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate, iar din acel moment nici că au mai vorbit unul cu celălalt. 

Acum, după moartea Mioarei Roman, Petre Roman a venit la priveghiul celei care i-a fost alături mai bine de trei decenii. Acesta a refuzat să o privească pe fosta lui soție și a lăsat închis capacul sicriului cu trupul neînsuflețit al Mioarei.

În cursul zilei de luni, 26 februarie 2024, Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum. De la ceremonie a lipsit Petre Roman, deși toată lumea se aștepta ca bărbatul să vină pentru a-i aduce un ultim omagiu celei care i-a fost sprijin ani de zile.

Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de înmormântarea Mioarei Roman, a dezvăluit motivul pentru care Petre Roman nu s-a prezentat la ceremonie:

„Mi-ar plăcea să vină şi domnul Petre Roman la înmormântare. Ar fi nobil din partea lui. Dânsul a spus că preferă să nu o vadă aşa, ci să îi rămână în amintire cum o ştia, frumoasă…”, a spus Gabriela Lucuțar pentru Playtech.

Sursă foto: Facebook, Arhivă PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni