• PRO TV
  • Donald Trump, avertisment dur pentru prințul Harry! Ce se va întâmpla cu fiul regelui Charles dacă miliardarul va deveni din nou președinte al SUA: „Este de neiertat!”

Donald Trump, avertisment dur pentru prințul Harry! Ce se va întâmpla cu fiul regelui Charles dacă miliardarul va deveni din nou președinte al SUA: „Este de neiertat!”

Donald Trump, avertisment dur pentru prințul Harry! Ce se va întâmpla cu fiul regelui Charles dacă miliardarul va deveni din nou președinte al SUA: „Este de neiertat!”

Pe Harry îl așteptă zile grele dacă Donald Trump va fi reales în fotoliul de la Casa Albă. Fostul președinte american a participat în weekend la o reuniune politică și a declarat că administrația Biden a fost „prea amabilă” cu Harry de când acesta s-a mutat în California cu soția sa, Meghan Markle.

Declarațiile lui Trump vin la câteva zile după ce fiul regelui Charles a spus pentru emisiunea „Good Morning America” că a „luat în considerare posibilitatea de a deveni cetățean american”.

Prințul Harry și soția sa, Meghan, locuiesc în SUA, mai exact în Montecito, California, de când au renunțat la îndatoririle și titlurile regale în 2020. Dacă Meghan are cetățenie americană, Harry a trebuit să solicite o viză care să-i permită să rămână în țară.

Gallery

Acest tip de viză vine, de obicei, cu o dată de expirare, iar Trump, aflat încă în cursa pentru realegerea ca viitor președinte, a declarat că fondatorul Invictus nu ar primi niciun tratament preferențial în ceea ce privește statutul său de imigrant.

Donald Trump a dat de înțeles că ar lua în calcul chiar deportarea lui Harry. „Nu l-aș proteja. A trădat-o pe regină. Asta este de neiertat. Ar fi pe cont propriu dacă ar depinde de mine”, a spus acesta la conferința din Oxon Hill, Maryland, potrivit New York Post.

Un alt aspect care îi este nefavorabil lui Harry este faptul că mezinul prințesei Diana a recunoscut în cartea sa „Spare” că a consumat droguri.

Grupul conservator „Heritage Foundation” susține că șederea lui Harry în SUA este ilegală tocmai din cauza acestor dezvăluiri. Recunoașterea abuzului de droguri poate fi un obstacol serios pentru cei care doresc să obțină viză sau cetățenie.

În „Spare”, Harry a scris că, în tinerețe, a luat cocaină, marijuana și ciuperci psihedelice, menționând că cocaina „nu a făcut nimic pentru mine”, dar „marijuana este diferită, m-a ajutat cu adevărat”.

Heritage Foundation a intentat un proces împotriva prințului, iar avocații lui Harry au susținut în instanță că pasajele dintr-o carte nu sunt „o mărturie sub jurământ sau o dovadă”. Aceștia au adăugat că relatarea prințului Harry ar fi putut fi cosmetizată pentru a „vinde cărți”, subliind că „ceea ce a scris nu este neapărat adevărat”.

Fotografii: Getty Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni