• PRO TV
  • Dorian Popa, mai sincer ca niciodată! Influencerul spune că nu mai are timp să meargă la manichiură: „Urmăritorii râd”

Dorian Popa, mai sincer ca niciodată! Influencerul spune că nu mai are timp să meargă la manichiură: „Urmăritorii râd”

Dorian Popa, mai sincer ca niciodată! Influencerul spune că nu mai are timp să meargă la manichiură: „Urmăritorii râd”

Cântărețul, actorul și omul de afaceri Dorian Popa a fost dintotdeauna foarte atent la aspectul său fizic, dar se pare că acum timpul nu îi mai permite să se îngrijească exact așa cum o făcea înainte.

Gallery

​Dorian Popa se numără printre cele mai cunoscute și urmărite persoane publice din România, iar de-a lungul timpului a reușit, prin sinceritatea și felul său de a fi, să câștige un număr impresionant de fani, comunitatea sa de pe rețelele de socializare ajungând până la 2,4 milioane.

Fără ocolișuri, exact așa cum i-a obișnuit pe toți cei care îl urmăresc, Dorian Popa a recunoscut de curând că timpul nu îi mai permite să facă lucrurile pe care le obișnuia în trecut, printre acestea numârându-se și manichiura. Cu toții știu că influencerul a avut mereu grijă de aspectul său fizic, drept pentru care și-a făcut un impant de păr, și-a pus fațete și chiar a apelat la intervențiile estetice.

„Mi-aș dori să mai prind niște manichiură, sincer, că jumătate din vloggurile mele sunt, deja urmăritorii mei cunosc și râd cu mine, că: «Mai taie și cu copitele alea». Mai fac eu mișto de asta pentru că, vezi tu, au trecut vremurile alea în care aveam timp să stau pe la manichiuri și alte lucrușoare”, a dezvăluit Dorian Popa în cadrul unui podcast.

Fanii influencerului știu că acesta a avut, în urmă cu mai mult timp, câteva saloane de înfrumusețare, dar între timp a renunțat la afacere pe motiv că nu îi aducea deloc profit.

„Nu mai am saloane, tu știi că eu am avut și niște saloane de înfrumusețare și s-au dus pentru că nu au dovedit ce trebuie. Nu am ascuns niciodată, pentru că eu sunt de părere că cu a mea viață fac tot ce vreau, atât timp cât nu deranjez vreo altă persoană”, a mai spus el.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni