• PRO TV
  • Femeia transgender care a omorât un inginer BMW, trimisă la închisoarea pentru bărbați. ”Este atât de periculoasă că...”

Femeia transgender care a omorât un inginer BMW, trimisă la închisoarea pentru bărbați. ”Este atât de periculoasă că...”

Femeia transgender care a omorât un inginer BMW, trimisă la închisoarea pentru bărbați. ”Este atât de periculoasă că...”

O femeie transgender va fi închisă pentru cel puțin 24 de ani într-o închisoare de bărbați. Cazul acesteia a stârnit multă vâlvă, după ce a omorât, la întâmplare, un inginer care lucra la BMW, ca parte a fanteziei ei inspirate dintr-un documentar Netflix.

Gallery

Până și avocatul lui Scarlet Blake a admis că clienta lui este atât de periculoasă încât probabil nu va fi eliberată mai devreme, pentru bună purtare, pentru că nicio comisie nu se va simți confortabil să o retrimită în societate.
Blake, ai cărei părinți sunt medici respectați, l-a luat în vizor pe inginerul de 30 de ani, care lucra la BMW, când acesta venea acasă, într-o sâmbătă seară. Femeia de 26 de ani a spart în capul lui Jorge Martin Carreno o sticlă de vodcă, l-a strangulat, apoi l-a aruncat în râu, unde acesta s-a înecat.
Cu patru luni mai devreme, Scarlet Blake s-a filmat în timp ce omora în direct pisica vecinilor, punând animalul într-un blender.

În clipul horror, se poate auzi pe fundal piesa True Faith, semnat New Order. La proces, s-a spus că clipul era un omagiu adus documentarului Netflix Don't F*** With Cats, despre un bărbat care ucide pisicuțe înainte de a filma uciderea unei persoane.

Deși Scarlet a început tranziția de la bărbat la femeie la 17 ani, acesta va face închisoare într-o instituție pentru bărbați.
Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni