• PRO TV
  • Cu ce se ocupa tânăra de 25 de ani care a fost bătută cu bestialitate în Centrul Vechi

Cu ce se ocupa tânăra de 25 de ani care a fost bătută cu bestialitate în Centrul Vechi

Cu ce se ocupa tânăra de 25 de ani care a fost bătută cu bestialitate în Centrul Vechi

O tânără de 25 de ani a fost bătută cu bestialitate și lăsată să zacă într-o baltă de sânge, într-o scară de bloc din Centrul Vechi al Bucureștiului. Totul s-a desfășurat departe de camerele de supraveghere montate în împrejurimi.

Zilele trecute, în Centrul Vechi din București a avut loc o tragedie fără margini! O femeie în vârstă de doar 25 de ani a fost bătută cu bestialitate de un bărbat din Republica Moldova, apoi lăsată să zacă timp de zeci de minute, în propriul ei sânge. 

La fața locului, au ajuns doi polițiști locali, alertați de un locatar care a auzit victima agonizând. Aceștia au încercat să vorbească cu tânăra desfigurată în bătaie, însă nu au putut scoate niciun cuvânt de la ea, aflându-se într-o stare extrem de gravă.

"Uită-te la mine puţin! Cum te cheamă? Cine ţi-a făcut asta, draga mea? Cine ţi-a făcut asta? Spune-ne, te rog!", ar fi spus polițiștii când au văzut victima.

La câteva zile după incidentul devastator, sursele Click au dezvăluit că tânăra găsită de polițiști mai mult moartă decât vie ar fi practicat prostituția, iar de aici ar fi izbucnit scandalul între cei doi. 

În acest moment, agresorul se află la audieri, la Serviciul Omoruri. 

Sursă foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni