• PRO TV
  • Raportul de expertiză în cazul lui Vlad Pascu a fost finalizat. Detalii îngrozitoare au ieșit la iveală: conducea cu 150 km/h în momentul accidentului

Raportul de expertiză în cazul lui Vlad Pascu a fost finalizat. Detalii îngrozitoare au ieșit la iveală: conducea cu 150 km/h în momentul accidentului

Raportul de expertiză în cazul lui Vlad Pascu a fost finalizat. Detalii îngrozitoare au ieșit la iveală: conducea cu 150 km/h în momentul accidentului

Raportul de expertiză în cazul accidentului produs de Vlad Pascu, tânărul care conducea sub influența substanțelor interzise și a ucis doi studenți în stațiunea 2 Mai, a fost finalizat.

Gallery

Rezultatul raportului de expertiză, întărit de declarațiile martorilor întregesc tabloul comportamentului haotic a lui Vlad Pascu în noaptea accidentului îngrozitor din stațiunea 2 Mai. Acesta a condus sub influența unui cocktail de substanțe extrem de periculoase.

Expertiza scoate la iveală detalii oribile din noaptea tragicului accident

Expertiza specialiștilor arată că, în momentul când Vlad Pascu a intrat în plin în grupul de opt tineri, acesta circula cu 150 de kilometri la ora. Studenții care au scăpat cu viață, însă accidentați grav, au povestit că impactul a fost atât de îngrozitor, încât nici măcar nu au știut ce i-a lovit. Nu au auzit niciun sunet de frânare doar zgomotul puternic al loviturii.

Supraviețuitorii au mai povestit că a oprit pentru câteva secunde, după care a accelerat și și-a continuat drumul spre 2 Mai, potrivit romaniatv.net.

„Pascu Matei Vlad a condus agresiv, haotic, circulând cu viteză mare şi efectuând depăşiri riscante. Cu toţii i-am spus să conducă mai încet. Ni se făcuse frică de modul lui Vlad de a conduce”, se arată în rechizitoriu.

În imaginile suprinse de camere se vede cum Vad Pascu face ture în viteză prin Vama Veche, mai întâi cu alţi patru tineri în maşină, apoi doar cu doi.

„Inculpatul conducea cu viteză foarte mare (chiar şi 200 km/h), efectuând manevre periculoase drifturi, manevre haotice şi agresive, motiv pentru care şi i-au cerut să oprească şi au coborât din maşină”, se mai arată în rechizitoriu.

Vlad Pascu a continuat sa caute droguri, deși amestecase mai multe substanțe extrem de periculoase-cocaină, metamfetamină, benzodiazepină şi tramadol, dupa cum a arat raportul toxicologic realizat dupa accident.

„Declaraţiile date de martori vin să contureze că era un consumator de multă vreme. Deci înţelegea care sunt implicaţiile şi riscurile pe care le prezintă atât pentru el, cât şi pentru cei din jurul lui”, a declarat Adrian Cuculis, avocat.

Sursă foto: YouTube, Facebook, INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni