• PRO TV
  • Ce făcea bărbatul care a desfigurat o tânără în Centrul Vechi, în momentul în care polițiștii au ajuns la locuința lui

Ce făcea bărbatul care a desfigurat o tânără în Centrul Vechi, în momentul în care polițiștii au ajuns la locuința lui

Ce făcea bărbatul care a desfigurat o tânără în Centrul Vechi, în momentul în care polițiștii au ajuns la locuința lui

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, o tragedie fără margini a avut loc în Centrul Vechi al Capitalei. O tânără de doar 25 de ani a fost snopită în bătaie și abandonată într-o baltă de sânge, într-o scara de bloc.

O tânără în vârstă de doar 25 de ani a fost supusă unor chinuri crunte, după ce un bărbat din Republica Moldova a bătut-o cu bestialitate, apoi a abandonat-o într-o scară de bloc din Centrul Vechi al Capitalei. 

„Persoană de sex feminin, între 20-30 de ani, cu faţa tumefiată. Baltă de sânge, 30 de centimetri minim! Minim pierdut jumătate de litru de sânge!", au transmis martorii în apelul la numărul de urgenţă 112, potrivit unui post TV.

Tânăra a fost găsită aproape fără viață de doi polițiști locali care, deși au încercat să discute cu ea pentru a afla împrejurările în care s-a desfășurat agresiunea, nu au reușit să obțină nicio informație de la ea. În prezent, femeia este internată la Spitalul Universitar din București, în secția ATI, starea ei fiind din ce în ce mai gravă.

Ce făcea agresorul tinerei din Centrul Vechi, în momentul în care polițiștii au ajuns la apartamentul lui

Oamenii legii au reușit, în cursul zilei de luni, să descopere cine este atacatorul, cu ajutorul camerelor de supraveghere montate în zona în care femeia a fost găsită aproape fără suflare. Acesta locuiește într-un apartament din Sectorul 2 al Bucureștiului, loc în care se afla și în momentul în care polițiștii au venit să îl aresteze. 

Potrivit surselor Click.ro, bărbatul dormea atunci când polițiștii au intrat peste el în apartament. În acest moment, atacatorul se află la audieri la Serviciul Omoruri.

Sursă foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni