• PRO TV
  • Cine sunt româncele date dispărute după incendiul din Valencia: „Au confirmat 10 cadavre”

Cine sunt româncele date dispărute după incendiul din Valencia: „Au confirmat 10 cadavre”

Cine sunt româncele date dispărute după incendiul din Valencia: „Au confirmat 10 cadavre”

Un incendiu devastator a avut loc de curând într-un bloc din Valencia, iar printre locuitorii afectați se numără și români. Două femei, mamă și fiică, au fost date dispărute după ce flăcările au cuprins imobilul, însă nimeni nu știe dacă se aflau acasă în timpul tragediei.

Un întreg bloc din Valencia a ars complet pe data de 22 feburarie, iar printre persoanele care locuiau acolo se numără Florentina şi Alina, două românce despre care autoritățile din Spania spun că s-ar putea să se numere printre victime.

În blocul administrat tot de o româncă, Adriana Banu, stăteau cele două, mamă și fiică la vârsta adolescenței, iar vecinii spun că nu le-au mai văzut din ziua în care clădirea a fost cuprinsă de flăcări. Româncele stăteau de doi ani în chirie la etajul 8 al imobilului respectiv, chiar deasupra nivelului de unde a izbucnit incendiul devastatator.

De asemenea, Florentina și Alina nu figurează pe listele autorităților, iar oamenii legii nu pot publica nicio identitate până când nu se vor finaliza analizele ADN.

„Am confirmat informația că în bloc erau două românce, în apartamentul numărul 95. Erau de aproape 2 ani, chiar deasupra apartamentului unde s-a generat incendiul. O tânără, o adolescentă, între 15 și 18 ani și mama ei. Au confirmat 10 cadavre și dacă se confirmă situația ar fi ele, dar deocamdată nu putem să stabilim că e o certitudine atâta timp cât trebuie să țineți cont că sunt niște cadavre care au fost toal calcinate și atunci, ca să le identifice, o să mai întârzie. Portarul nu ne-a zis că erau în casă, că stau în apartamentul ăla, dar nu știm dacă erau în casă. Cert nu știm lucrul ăsta", a spus Adriana Banu, administratorul clădirii, pentru Stirile PRO TV.

Până la acest moment doar 7 cadavre din 10 au putut fi identificate.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni