• PRO TV
  • Cum arată apartamentul în valoare de 500.000 de euro a lui Jador. Artistul a făcut turul locuinței

Cum arată apartamentul în valoare de 500.000 de euro a lui Jador. Artistul a făcut turul locuinței

Cum arată apartamentul în valoare de 500.000 de euro a lui Jador. Artistul a făcut turul locuinței

Jador locuiește într-un apartament de lux, pentru care a scos din buzunar 500.000 de euro. Iată cum arată locuința artistului.

Gallery

În urmă cu ceva timp, Jador le-a arătat fanilor imagini din apartamentul său de lux. În urmă cu un an, artistul și-a achiziționat locuința la care a visat dintotdeauna.

Cum arată apartamentul de lux a lui Jador

Jador se numără printre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară. Piesele lui țin, de cele mai multe ori, primele locuri în trending.

După ani la rând în care a muncit pe brânci, Jador a reușit, în 2022, să își cumpere casa visurilor lui, un apartament în valoare de 500.000 de euro, potrivit Fanatik.ro.

La vremea respectivă, artistul a făcut un video în care le-a arătat fanilor apartamentul în care o să  locuiască alături de sora lui, Camelia.

“Vreau să vă arăt tuturor casa unde o să mă mut! Ea e sora mea și astăzi o să îi arăt unde o să ne mutăm, pentru că o să se mute cu mine.

Adică o să trebuiască să aibă grijă de mine, să îmi spele șosetele. O să vă arăt casa pe care Dumnezeu m-a ajutat să o iau”, spunea Jador în vara anului 2022, într-un clip video postat pe YouTube.

Pentru locuința sa, artistul a ales nuanțe de alb și negru, iar totul a fost decorat exact așa cum a visat. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Sursă foto: Instagram/ Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni