• PRO TV
  • Polițiștii l-au identificat pe agresorul tinerei de 25 de ani, găsită într-o baltă de sânge în Centrul Vechi

Polițiștii l-au identificat pe agresorul tinerei de 25 de ani, găsită într-o baltă de sânge în Centrul Vechi

Polițiștii l-au identificat pe agresorul tinerei de 25 de ani, găsită într-o baltă de sânge în Centrul Vechi

Scene îngrozitoare într-o scară de bloc din Centrul Vechi al Capitalei! O femeie de doar 25 de ani a fost găsită aproape moartă, într-o baltă de sânge, după ce a fost bătută cu bestialitate. Aceasta a zăcut zeci de minute în dureri groaznice, până când a auzit-o cineva.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 24-25 februarie, în jurul orei 4:00, a avut loc un caz șocant chiar în centrul Bucureștiului. O femeie de doar 25 de ani a fost găsită de polițiști cu fața desfigurată, zâcând într-o baltă de sânge într-o scară de bloc.

Aceasta a fost transportată la spital, dar starea sa s-a înrăutățit, iar în acest moment este intubată la secția ATI a Spitalului Universitar din București.

„Persoană de sex feminin, între 20-30 de ani, cu faţa tumefiată. Baltă de sânge, 30 de centimetri minim! Minim pierdut jumătate de litru de sânge!", au transmis martorii în apelul la numărul de urgenţă 112, potrivit unui post TV.

Primii oameni care au ajuns la fața locului au fost doi polițiști locali. Aceștia au fost alertați prin apel la 112 de un locatar, care a auzit victima agonizând. Oamenii legii au încercat să comunice cu tânăra a cărei identitate nu este cunoscută încă, însă nu au aflat nicio informație de la ea, femeia fiind în stare gravă.

„S-a vehiculat cuvântul crimă! Şi asta m-a oripilat! Se vede că femeia nu mişcă, era sânge, toţi de acolo au crezut că a fost înjunghiată! M-au oripilat imaginile!", povesteşte un martor pentru sursa menționată anterior.

Polițiștii l-au prins pe bărbatul suspectat că ar fi bătut-o cu bestialitate pe fată până când a lăsat-o inconștientă, informează surse judiciare, citate de Agerpres.

Sursă foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni