• PRO TV
  • Actuala soție a lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc, se confruntă cu probleme de sănătate! Ce operație a suferit recent: „O infecție...”

Actuala soție a lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc, se confruntă cu probleme de sănătate! Ce operație a suferit recent: „O infecție...”

Actuala soție a lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc, se confruntă cu probleme de sănătate! Ce operație a suferit recent: „O infecție...”

Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, s-a confruntat în ultima perioadă cu mai multe probleme de sănătate, însă abia acum a decis să vorbească deschis despre acest lucru.

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, s-a stins din viață săptămâna trecută în urma unui stop cardio-respirator, chiar cu două luni înainte de a împlini 84 de ani. Aceasta se afla la căminul de bătrâni de la Snagov, acolo unde locuia de ceva vreme.

Mioara și Petre Roman au fost căsătoriți timp de 30 de ani și a fost prezent la înmormântarea fostei profesoare de arabă, fiind vizibil emoționat.

„Este regretabil. Mioara a fost un om care a suferit mult din cauza acestei boli păcătoase. Acum cred că este mai ușor în momentul acesta fiindcă s-a chinuit mult cu boala ei. A fost un om cult, inteligent și foarte bun la suflet care și-a oferit ajutorul celor care aveau nevoie. Eu cred că sunt foarte mulți oameni, mai ales tineri care au deprins multe lucruri de la Mioara”, spunea Petre Roman pentru click.ro.

Și actuala soție a fostului prim-ministru al României se confruntă cu probleme de sănătate, Silvia Chifiriuc mărturisind recent că a suferit trei operații la gingie.

„Eu nu am nicio legătură cu tot ce se întâmplă acum. Am și eu problemele mele. În urmă cu trei săptămâni m-am operat a treia oară pe gingie și de-abia pot să vorbesc. Am făcut o infecție care se pare că nu am putut scăpa atât de ușor, totul în urma unei extracții”, a declarat aceasta pentru sursa menționată anterior.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni