• PRO TV
  • O tânără de 25 de ani a fost găsită într-o baltă de sânge, într-o scară de bloc din Centrul Vechi al Bucureștiului

O tânără de 25 de ani a fost găsită într-o baltă de sânge, într-o scară de bloc din Centrul Vechi al Bucureștiului

O tânără de 25 de ani a fost găsită într-o baltă de sânge, într-o scară de bloc din Centrul Vechi al Bucureștiului

Tragedie fără margini în București! O tânără de doar 25 de ani a fost găsită aproape moartă, într-o scară de bloc din Centrul Vechi. Femeia a zăcut zeci de minute într-o baltă de sânge, până a auzit-o cineva.

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, un caz șocant a avut loc în București. O tânără în vârstă de 25 de ani a fost găsită de polițiști zăcând într-o baltă de sânge și cu fața desfigurată, iar până în acest moment nu se știe cine i-a putut face asemenea lucruri terifiante. 

„Persoană de sex feminin, între 20-30 de ani, cu faţa tumefiată. Baltă de sânge, 30 de centimetri minim! Minim pierdut jumătate de litru de sânge!", au transmis martorii în apelul la numărul de urgenţă 112, potrivit unui post TV.

Primii oameni care au ajuns la fața locului au fost doi polițiști locali. Aceștia au fost alertați prin apel la 112 de un locatar, care a auzit victima agonizând. Oamenii legii au încercat să comunice cu tânăra a cărei identitate nu este cunoscută încă, însă nu au aflat nicio informație de la ea, femeia fiind în stare gravă.

„S-a vehiculat cuvântul crimă! Şi asta m-a oripilat! Se vede că femeia nu mişcă, era sânge, toţi de acolo au crezut că a fost înjunghiată! M-au oripilat imaginile!", povesteşte un martor pentru sursa menționată anterior.

Potrivit unor surse din anchetă, femeia ar fi fost bătută cu bestialitate într-o zonă în care nu erau amplasate camere de supraveghere, apoi adusă în scara de bloc. Momentan, polițiștii caută vinovații, însă nu au nicio pistă sigură pentru a descoperi cine sunt atacatorii.

Sursă foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni