• PRO TV
  • Sora lui Kate Middleton, siluetă fantastică la 40 de ani și după 3 copii: Pippa arată ca o adevărată atletă în costum de baie

Sora lui Kate Middleton, siluetă fantastică la 40 de ani și după 3 copii: Pippa arată ca o adevărată atletă în costum de baie

Sora lui Kate Middleton, siluetă fantastică la 40 de ani și după 3 copii: Pippa arată ca o adevărată atletă în costum de baie

Pippa Middleton a cunoscut momentul ei maxim de glorie în 2011, la nunta regală a surorii sale. Atunci, Pippa a cărat trena uriașă a lui Kate, fiind admirată de milioane de oameni din întreaga lume.

De atunci au trecut însă 13 ani, iar Pippa a profitat din plin de acel moment de celebritate, chiar dacă acum duce o viață mult mai discretă. S-a căsătorit cu un fost pilot de curse, James Matthews, care provine dintr-o familie influentă și, desigur, foarte înstărită.

​Sursa foto: Getty Images

În vârstă de 40 de ani și mamă a trei copii, Pippa Middleton a fost ținta paparazzilor în cea mai recentă vacanță petrecută alături de familia sa. Sora lui Kate este într-o formă fizică spectaculoasă – are un corp super atletic cu o musculatură bine definită… în condițiile în care ultimul copil l-a născut în urmă cu un an.

Gallery

Pippa și Matthews au un băiat în vârstă de 5 ani și două fetițe, de doi și un an. Pippa și-a etalat abdomenul plat într-o serie de costume de baie de designer.

Jurnaliștii de la Daily Mail au făcut calculul și au stabilit că Pippa a purtat costume de baie de peste 2000 de lire sterline în vacanța din St. Barts.

​Sursa foto: PROFIMEDIA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni