• PRO TV
  • Oana Ioniță are un nou iubit: "Poate mă voi recăsători"

Oana Ioniță are un nou iubit: "Poate mă voi recăsători"

Oana Ioniță are un nou iubit: "Poate mă voi recăsători"

Oana Ioniță a divorțat de tenorul Florin Budnaru, după 10 ani de căsătorie.

Iar acum, fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” a dezvăluit că iubește din nou. Vedeta are un nou partener, care i-a cunoscut deja pe cei doi copii ai săi: Maxim și Isabel.

Coregrafa crede în iubire și nu exclude posibilitatea de a se căsători din nou.

„Poate mă voi recăsători la un moment dat. Am rochii de mireasă, sunt pregătită, mereu îmbrac rochii de mireasă!', a declarat Oana Ioniță, pentru Playtech Știri, la un târg de nunți organizat în Capitală.

Oana Ioniță și soțul și-au împărțit copiii după divorț

Oana Ioniță și tenorul Florin Budnaru au decis să o ia pe drumuri separate și au stabilit de comun acord ca domiciliul fiului lor să rămână la tată. Acum, fosta "bebelușă" de la Cronica Cârcotașilor simte că-și pierde copilul.

"Noi, în urma divorțului, am făcut o convenție, pe care acum o regret. A fost o decizie pe care am luat-o total greșit pentru că o conveție cu doi oameni care divorțează nu este mereu o convenție corectă. În sensul în care zici că ne punem de comun acord, dar la un moment dat lucrurile nu mai sunt chiar în acordul celuilalt - că ne înțelegem. Nu ne înțelegem dacă nu este ceva scris. Am făcut un acord scris, în care vacanțele sunt foarte clare, jumate - jumate, dar în restul timpului ne înțelegem.

Adică în funcție de programul copiilor, în funcție de programul nostru, el având spectacole, eu având ore la sală, plecări în străinătate, am zis să ne punem de acord în funcție de cum avansează situația”, a povestit Oana Ioniță la o emisiune tv.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni