• PRO TV
  • Kim Jong Un are un fiu pe care-l ţine ascuns pentru că este "prea palid și slab"

Kim Jong Un are un fiu pe care-l ţine ascuns pentru că este "prea palid și slab"

Kim Jong Un are un fiu pe care-l ţine ascuns pentru că este "prea palid și slab"

Kim Jong Un ar avea trei copii, dar foarte puține lucruri sunt cunoscute despre aceștia.

Primul, un fiu, s-a născut în 2010 și al doilea, o fiică, în 2013. Al treilea copil, al cărui sex nu este cunoscut, s-a născut în 2019.

Dictatorul nord-coreean şi-a multiplicat apariţiile alături de fiica sa Kim Ju Ae, începând din noiembrie 2022, însă nu l-a prezentat niciodată nord-coreenilor pe fiul său cel mare. Motivul?

Băiatul, al cărui nume nu este cunoscut, este ținut ascuns din cauza înfăţişării fizice, pe care tatăl său o consideră neatrăgătoare. Au apăut și zvonuri potrivit cărora fiul dictatorului  Kim Jong Un ar suferi de probleme mentale, însă nu s-a prezentat niciodată vreo probă în acest sens.

Un fost oficial al serviciilor secrete din Coreea de Sud, Choe Su-yong, susține că fiul cel mare este ținut departe de ochii publicului deoarece este prea „palid și slab”.

Citând surse nord-coreene, el a afirmat că „aspectul fizic neatrăgător al băiatului pare să-l fi descurajat pe Kim să-și scoată fiul în public. Spre deosebire de tatăl său sau de sora lui, care este plinuță, se spune că fiul lui Kim este palid și slab”.

Până în prezent, nu a apărut nicio fotografie cu fiul lui Kim Jong Un.

Greutatea lui Kim Jong Un, secret de stat bine păzit

Pentru liderii nord-coreeni, asemănarea cu Kim Il-sung, fondatorul națiunii, este considerată a fi o caracteristică esențială, iar greutatea corporală este un semn de atracție în Coreea de Nord. A fi dolofan este un lucru liniştitor în Coreea de Nord, unde ”a fi slab şi auster le aminteşte locuitorilor că aproximativ un milion de oameni au murit de foame la sfârşitul anlor ’90”.

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un are o greutate de peste 140 de kilograme, potrivit unei estimări realizate de un program de inteligență artificială sud-coreean.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni