• PRO TV
  • Când și unde va fi înmormântată Mioara Roman. Oana Roman: "Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun"

Când și unde va fi înmormântată Mioara Roman. Oana Roman: "Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun"

Când și unde va fi înmormântată Mioara Roman. Oana Roman: "Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun"

Oana Roman a oferit ultimele detalii în legătură cu decesul mamei sale.

Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, după o lungă perioadă de suferință. Decesul a fost provocat de un stop cardiorespirator. Fosta soție a lui Petre Roman a murit într-un azil de bătrâni din Snagov.

Oana Roman a anunțat pe rețelele de socializare data și locul unde va fi înmormântată Mioara Roman. Trupul neînsuflețit al mamei sale va fi depus duminică, 25 februarie la ora 14, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou. Iar înmormântarea va avea loc luni, 26 februarie, la cimitirul Reînvierea, din Capitală.

„Pentru toți cei care își doresc să își ia rămas bun de la mama: va fi depusă mâine, duminică 25 februarie, la ora 14.00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, str. Cavafii Vechi, nr. 6. Slujba de înmormântare va avea loc în aceeași biserică, luni, 26 februarie, ora 14.00. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii, nr. 4”, a anunțat Oana Roman.

Oana Roman a planificat înmormântarea mamei sale încă de anul trecut, atunci când, din cauza problemelor grave de sănătate, starea Mioarei Roman se deteriorase semnificativ.

Gabriela Lucuțar, supranumită Regina întunericului, este cea care se ocupă de funeralii.

Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat.

Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă. Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție. Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți", a declarat Gabriela Lucuțar, pentru click.ro.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni