• PRO TV
  • Ce a postat Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, în ziua în care Mioara Roman a murit. Mesajul care a stârnit controversă în mediul online: „Trăiască dragostea”

Ce a postat Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, în ziua în care Mioara Roman a murit. Mesajul care a stârnit controversă în mediul online: „Trăiască dragostea”

Ce a postat Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, în ziua în care Mioara Roman a murit. Mesajul care a stârnit controversă în mediul online: „Trăiască dragostea”

Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, după ce s-a luptat ani de zile cu mai multe probleme de sănătate. Vestea devastatoare a fost făcută de Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Este zi de doliu în familia Roman, după ce Mioara s-a stins din viață, în azilul de bătrâni în care locuia de câțiva ani. Femeia care ar fi trebuit să împlinească 84 de ani în aprilie și-a dat ultima suflare singură, fiicele ei nefiindu-i alături în aceste momente dificile. 

Mioara Roman a devenit cunoscută datorită căsniciei cu Petre Roman, fostul prim-ministru al României. Cei doi au fost căsătoriți timp de 33 de ani, însă au ales să meargă pe drumuri separate în 2007. De atunci, aceștia nu au mai vorbit și nu s-au mai văzut, însă Petre Roman s-a interesat constant de starea de sănătate a fostei sale soții. 

În același an în care Mioara și Petre Roman au divorțat, fostul prim-ministru anunța că este într-o nouă relație, alături de Silvia Chifiriuc. Cei doi s-au și căsătorit doi ani mai târziu, în 2009, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, ferită de luminile reflectoarelor. 

Ce a postat Silvia Chifiriuc în ziua în care Mioara Roman a murit

În ziua în care Mioara Roman își dădea ultima suflare, Silvia Chifiruc a ținut să transmită un mesaj pe rețelele de socializare. În postare, actuala soție a lui Petre Roman a vorbit despre faptul că pe 24 februarie se sărbătoresc Dragobetele. 

„Mâine, pe 24 februarie, sărbătorim ziua iubirii! Dragobete, se spune, este patronul dragostei, al îndrăgostiților, care in această zi își înoiesc sentimentele de dragoste ca să fie trainice până la anul următor. Suflete îndrăgostite, să fiți împreună neclintit, fiindcă numai așa vine binele și fuge răul.  Dragobete, sărută fetele cu iubire!! Trăiască dragostea!
muzicameaesteiubire#”, a scris Silvia Chifiriuc pe Facebook.
Mesajul ei a stârnit multe reacții în mediul online. Unii oameni i-au transmis o mulțime de gânduri bune, în timp ce alții au criticat-o pentru indiferența de care a dat dovadă, față de moartea Mioarei Roman:
„Sanatate,fericire si sa fi iubita ! Te pup si te imbratisez cu drag !” // Mare tupeu ! Săraca de la Botoșani, fosta soție a lui Petre a murit, și ei îi arde de ziua îndrăgostiților... macar stai în banca ta”, „Petre Roman ar trebui să țină doliu după femeia cu care a împărțit atâția ani și cu care are o fiică . Postarea este foarte prost inspirată. Azi chiar nu și avea rostul!” // „Tu ești de o insesibilitate incredibila. A MURIT fosta nevasta a lu'barbac-tu, măcar din respect pentru durerea fiicelor lui, abține-te sa îți arăți fericirea. Doamne ce femeie ești!”, sunt câteva dintre comentariile primite de Silvia.
Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni