• PRO TV
  • Unde se afla Oana Roman în momentul în care mama ei, Mioara Roman, își dădea ultima suflare

Unde se afla Oana Roman în momentul în care mama ei, Mioara Roman, își dădea ultima suflare

Unde se afla Oana Roman în momentul în care mama ei, Mioara Roman, își dădea ultima suflare

Oana Roman este în doliu! Vedeta și-a pierdut cea mai dragă ființă, pe mama ei, Mioara. Femeia care avea 84 de ani s-a stins din viață, după ce s-a luptat ani de zile cu mai multe probleme de sănătate.

Gallery

​Oana Roman trece prin momente extrem de dificile după ce mama ei a murit. Mioara Roman se confrunta, de ani de zile, cu mai multe probleme de sănătate, iar în ultima perioadă a locuit într-un azil de bătrâni. 

Anunțul trist a fost făcut pe rețelele de socializare de către fiica ei, Oana:

”Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot! Te iubesc și de voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, este mesajul trist publicat recent de Oana Roman, pe conturile sale de socializare. 

Unde se afla Oana Roman în momentul în care mama ei își dădea ultima suflare

Oana Roman a primit vestea tulburătoare în timp ce se afla în vacanță, alături de fiica ei, Isabela. Cele două plecaseră în Egipt pentru a o sărbători pe nepoata Mioarei Roman, care a împlinit 10 ani. 

Înainte de a afla că Mioara s-a stins din viață, Oana Roman a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apărea pe plajă sau în resortul de lux în care fusese cazată. Acum, vedeta se află în avion, în drum spre România. 

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni