• PRO TV
  • Mioara Roman, ultima apariție publică! Oana a postat o fotografie cu ea în preajma sărbătorilor de iarnă

Mioara Roman, ultima apariție publică! Oana a postat o fotografie cu ea în preajma sărbătorilor de iarnă

Mioara Roman, ultima apariție publică! Oana a postat o fotografie cu ea în preajma sărbătorilor de iarnă

Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, după o lungă perioadă în care s-a luptat cu diverse probleme de sănătate. Anunțul trist a fost făcut de fiica ei, Oana, pe rețelele de socializare.

Gallery

​Mioara Roman, femeia care i-a fost soție fostului premier Petre Roman, a murit la vârsta de 84 de ani, după ce s-a luptat de-a lungul anilor cu multe probleme de sănătate. Femeia era internată la un azil de bătrâni în momentul în care și-a dat ultima suflare.

Anunțul trist a fost făcut pe rețelele de socializare de Oana Roman, care a postat un mesaj sfâșietor:

„Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te veghheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace,” este mesajul scrie de Oana Roman pe pagina de Facebook.

Care a fost ultima apariție publică a Mioarei Roman

Mioara Roman nu a mai apărut în spațiul public de mult timp. Femeia care înainte ocupa primele pagini ale ziarelor a decis să se retragă din luminile reflectoarelor și să își trăiască ultimii ani într-un mod liniștit și calm, departe de ochii curioșilor.

Totuși, Oana Roman a mai postat, din când în când, fotografii cu mama sa. Ultima apariție a Mioarei Roman a fost în perioada sărbătorilor de iarnă, atunci când fiica ei a postat pe Instagram o imagine în care cele două stăteau de vorbă, la o cafea. 

Alături de imagine, Oana Roman postase și un mesaj: 

„Azi mama a dorit să coboare la cafenea să stăm împreună lângă șemineu. E semn bun, că e într-o formă din ce în ce mai bună”, scria Oana Roman la acea vreme.

VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Sursă foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni